Hur hittar man "dörrhud"? [stängd]

0

När det gäller den här frågan: Vad är precisionsskyddet?

Gruva är inte en duplikat eftersom den ovanstående inte svarar fullt på min fråga, exakt hur kan jag hitta den här produkten eller något liknande?

Jag försöker göra mallar till bänkskivor och alla online referenser nämns med hjälp av remsor av dörrskinn. De går till och med så långt att de kan hittas hos någon maskinvaruhandel eller hemmabas. Jag bor nära Chicago och kan inte hitta något som heter "dörrskinn" på Ace, Home Depot, Lowes eller Menards. De säljer inte någon kryssfiner som är tunnare än ¼ ". Inte heller" luan "eller" single-ply plywood "eller något annat. Ett svar nämner Lowes , men jag kan inte hitta något som heter "doorskin" hos Lowes online eller i deras butiker.

Jag hittade 5 mm tjockt hårdbräda i 4x8 ark på Home Depot, men det är alldeles för hårt / tätt och alltför tjockt. Hela punkten på dörrskinnet för bänkskivor är att det är billigt och tunt; billig nog att kasta bort när den är klar och tunn nog att skära med tung sax eller nytta kniv.

Om experterna är korrekta och den här produkten kan hämtas från ett kedjemiljö, varför är detta inte listat på nätet som en SKU på någon av deras webbplatser?

Jag letar efter hjälp med hur jag kan hitta "dörrskinn", eller ett förslag till en rimligt prissatt substitut ( inte kartong eftersom det skulle vara för spännande för noggrannhet ).

REDIGERA : Inte nödvändigtvis letar efter köpråd, men råd som hjälper mig att hitta denna produkt.

  • Vad mer kan det här kallas? Hittills har nyckelord som "dörrskinn" eller "⅛ luan" inte givit något produktivitet. (Googles sökresultat för "dörrskinn" är knutna till bildörrar!) Kommer ett varumärke att komma ihåg detta?
  • Vilken typ av material kan användas istället för detta för att skapa en lämplig motmall?

EDIT:

Detta kommer att göra. Billiga och i lager lokalt hos Menards.

¼ "x 4 'x 8' Sanded Utility-plywood (Faktisk storlek .185 "x 48" x 95-7 / 8 ") Menards® SKU: 1252006

⅛" skulle ha varit ännu bättre, men det är specialbeställning .

    
uppsättning Sparky 22.09.2018 18:10

2 svar

1

Jag är förvånad över att du inte kan hitta 1/8 "plywood (luan), men har du frågat om Thermo-ply? Det är en tjock vaxplatta, förmodligen för mantel (ha!) men lämplig för din applikation.

Ramboard (något tjock kartong, såld på rull) skulle vara lämplig om du använde hela lakan (i motsats till remsor). Fabrikskanten på detta är praktisk för raka linjer.

Även möjligt (men en smärta att skära i remsor) skulle vara bänkskivelaminatmaterial ... en bra lumberyard skulle förmodligen ha lite gammal / sparkad runt produkt för billig. (Men då, om du hade ett bra lumberyard, hade du redan lite 1/8 luan ...)

    
svaret ges 22.09.2018 19:51
0

Jag sökte sänker en hittad Luan i 4x8 ark som finns i många Chicago-butiker.

Plus du kan alltid få dem att beställa det .

    
svaret ges 22.09.2018 20:50