Bättre lock som behövs för toalettbultar

0

Se den vita kåpan i den här bilden

Jag vet inte vad det kallas men jag önskar att det inte skulle fortsätta att komma från bulten / muttern på min toalett. Finns det ett sätt att åtgärda detta? Få en bättre? Jag vet inte vad jag ska google för. Kan du hjälpa?

    
uppsättning 25.05.2018 00:54

2 svar

1

En enkel fix kan använda vit affisch kitt / klibbig klibb. Om det inte håller på, prova en super super lim. Var och en av dessa finns i dollaraffären. För ett något dyrare alternativ, kanske lite vit limhaltig silikonkylning. Alla dessa alternativ ska hålla kåpan på plats så att den inte blåser i vinden, men ändå kan du öppna kåpan igen om du någonsin behöver ta bort eller dra åt bultarna.

    
svaret ges 25.05.2018 01:13
1

Tio år sedan användes kepsarna som passar tätt och kom aldrig av. Problemet var att de var svåra att rengöra och folk lämnade rengöringslösningen runt dem, vilket så småningom skulle sippra in och korrodera bultarna till var de skulle bryta av. Så bytte industrin för att lämna kepsarna löst så att den vid rengöring kommer av och du kan städa under och försäkra dig om att ta bort eventuella kvarvarande rengöringslösningar och låt dem torka innan du byter kepsen.

    
svaret ges 25.05.2018 01:28