"Island" köksfackventil

1

Jag fick veta att jag behövde ett 3 "avloppsrör för att själv venta i sinken. Jag har sökt överallt för att se hur man plumbar 1 1/2" avloppsrör i ett 3 "rör utan lycka. En bild är värt tusen ord. Arbetar med Arkansas-kod ... tnx

    
uppsättning Dave 20.03.2015 12:57

1 svar

2

Du använder en 3" x 3 "x 1-1 / 2" PVC DWV Sanitär Tee . Det är viktigt att du använder en sanitär tee och att du passar den i rätt riktning.

Elleren 3 "x 1- 1/2 "PVC DWV reducerande koppling

Ventilationsöppningarkanvarasvåra,eftersomdusjälvklartinteheltenkeltkaninstalleraettvertikaltventilationsrör. Family Handyman har en bra artikel om Hur man Plumb en Island Sink

Du kommer märka att artikeln innehåller två metoder, antingen du tillhandahåller en separat ventilationslinje, eller du använder en luftintagningsenhet (AAV). AAV-metoden kommer bara att accepteras på vissa områden, så kolla med din byggnadsavdelning innan du går vidare.

När det gäller vilket sätt att installera en tee. Om du installerar en rak tee, finns det ingen felaktig väg. Om du installerar en sanitär tee måste du vara uppmärksam på vattenflödesriktningen.

Låt oss säga att du har en sanitär te så här

Omflödetärneresåhär...

Du kan få vattenflöde in så här ...

Omduharteesåhär...

Det är upp och ner, och du kan inte ha vattenflöde i så här ...

    
svaret ges 20.03.2015 14:00