Bärande affischrör på Amtrak-tåg

8

Jag presenterar på en konferens i mars och planerar att åka dit med tåg. Resan är kort, så det finns inget kontrollerat bagage, och du får bara ha två påsar. Affischröret överskrider självklart den maximala tillåtna höjden för en transport. Har någon av er försökt ta en affisch ombord på ett Amtrak-tåg?

    
uppsättning Bernhard 08.02.2014 00:52

2 svar

7

Enligt officiell Amtrak-politik , fortsättning bagage längden är begränsad till 28 inches, eller lite över två fot. En vanlig affischrör är 42 tum eller tre och en halv meter lång. Uppenbarligen bryter detta den publicerade längdgränsen. Men från min erfarenhet av Amtrak är tågpersonalen vanligtvis lättsamma när det gäller att tillämpa denna policy, så länge ditt bagage inte tränger in på andra passagerarutrymmen eller på något sätt utgör en säkerhetsrisk. Om du kan få ett fönstersäte, borde du kunna sticka affischröret i hörnet utan problem. Ännu bättre, lämna affischen i bagageutrymmet när du kommer in i tåget - dessa ställen är konstruerade för att hålla större resväskor och duffelar, som tyst betraktas som bär, men är för stora för att passa i överplatserna . Din affisch ska vara bra där.

Ansvarsbegränsning: Jag har inte försökt att resa på Amtrak med ett affischrör, men det borde vara möjligt att göra det utan problem.

    
svaret ges 08.02.2014 01:29
5

Beroende på de detaljer som du vill presentera på din affisch (i fråga om optisk upplösning [dpi]) kan du överväga att skriva ut din affisch, inte på papper, utan på tyg som fin bomull eller silke. (Jag hänvisar inte till duk.) Flera gånger såg jag detta på konferenser i Europa och USA, esp. av japanska kollegor. På resor är det billigt när det gäller lagringsvolym och massa att bära, passar även i en bärbar dator.

Beroende på din kopieringsbutik kan du vara begränsad i antalet färger som kan skrivas ut (vissa använder bläckstråle teknik). Men detaljer som reaktionsscheman för syntetisk organisk kemi är möjliga. Efter utskriften kan du lägga den; anlände till hotellet ställer du helt enkelt den bredvid duschen (de heta ångorna kommer att bli av med rynkorna, alternativt eller använda ett strykjärn).

    
svaret ges 08.02.2014 12:02