How var designen och skapandet av klonerna Starcraft och utrustning som gjordes och hölls gömda?

11

Medan kommissionen, finansieringen och skapar klonarmén omfattande omfattning i Clone Wars-serien , det förklarade aldrig riktigt hur klonens Star Craft och annan utrustning är konstruerad, byggd och dold. Medan i filmerna framgår att klonerna är odlade med färdig utrustning i hand, verkar det som att utformningen och skapandet av stjärnbåtarna och den utrustning de använder aldrig är antydd på.

Jag menar att det är en sak att växa miljontals kloner med Kaminoans och gömmer sig deras stjärnsystem , konstruktion, finansiering och dölja sina trooptransporter, fighters, vandrare , och andra Starships verkar vara större prestation. Hur kunde Republic inte notera den enorma mängd ekonomisk aktivitet som krävs för att designa, testa och bygga dessa Starships? Skulle det inte behöva omfattande skeppsvarv och företagets R & D / finansiering ?

Gjorde Kaminoans-kommissionen och beställde fartygen samt klonerna? Verkar som kaminoerna inte skulle bry sig om att ge bort sin armé om de ägde en hel rymdflotta och soldaterna. Hade Republiken redan armé- och marinutrustning som väntar på en armé? Det alternativet verkar också bisarrt.

Är designen och skapandet av klonens originalutrustning någonsin adresserad i Canon eller på annat sätt?

(Jag antar att Venator -klassen Star Destroyers inte kom fram till Revenge of the Sith , men det verkar fortfarande som att de hade det mesta av sin utrustning redo att gå direkt. Liksom deras trupptransportfartyg och Acclamator -class transgalaktiska militära överfallskärl).

    
uppsättning Mark Rogers 27.11.2017 04:13

1 svar

4

Kanske är svaret enkelt? faktiskt fram till klonkrigen ser vi inte mycket militärhantverk i Gamla republiken.

Allt detta hantverk kan bara vara vanlig arméutrustning, fallet skulle vara att beställa en stor mängd hantverk och andra saker och "frysa" dem i varv.

Det här är en av de stora plothålen, eftersom Clone-programmet skulle ha kostat miljontals krediter, läcker ut från budgeten och jag tror inte att Jedi inte skulle märka att det försvinner från deras konto. Senaten (dum som den var) skulle också se en budgetläckage.

Den enda förklaringen skulle vara privatpengar, privata företag och mycket skumma pengaröverföringar för att göra denna sak oåtkomlig. Som mafia pengar blekning. Och det är inte så Jedi-sak att göra.

    
svaret ges 27.11.2017 08:57