Hungning av en hylla på en svår vägg

0

Min mammas mycket lilla badrum har en vägg som hon kan använda för att sätta en liten, 3 hyllenhet (vikt 10 pund). Men när vi gick för att installera det upptäckte vi att det finns en plåtventil ca 1 "på baksidan av torrväggen, vilket är något slags ventilationsanordning för lägenhetsbyggnaden. Så ingen ankare fungerar. Finns det någonting någon annan kan tänka på att vi kan montera hyllan med? Toaletten är på den väggen och det finns praktiskt taget inget horisontellt utrymme på båda sidor ... annars hade vi gjort en av de hyllenheter som står runt toaletten.

    
uppsättning Cheryl 24.07.2014 15:03

1 svar

1

Du kan kanske använda en " EZ Anchor " (det vill säga en varumärke men det finns andra tillverkare). De är bara ca 1 1/4 "långa och du kan till och med förkorta dem genom att klippa av spetsen om det behövs, för att rymma för begränsat utrymme bakom väggen. De rymmer mycket vikt för lätta hyllor och knick-knack typ saker (jag skulle inte använda dem för att stödja en TV).

Så ... 1/2 "för gipset, lite för tjockleken på hyllan, plus en tum mellan rymden och ventilen, de borde fungera perfekt och du kan få dem på nästan vilken maskinvaruhandel som helst. Var god handla hos din lokala mamma-och-pop-butik och köp amerikanska gjorda produkter när det är möjligt! :)

    
svaret ges 25.07.2014 21:40