Denied US visa två gånger

-2

Jag har ansökt om visum 2: a gången, och den har blivit avvisad igen. Första gången var 2015. Jag tillämpade utan plan och utan något preliminärt schema, och den här gången har jag applicerat med lämpliga kanaler. Jag planerar att gå till oss i 7 dagar som chef för delegationen av laget Indien för att delta i internationellt aerobiskt mästerskap och bifogad inbjudan från det amerikanska konsulatet, bjuda in från oss aerobics association, NOC från min arbetsgivare, brev från indisk aerobic association, etc ... De frågar mig varför du går nu eftersom aerobics är mycket populär och du borde ha besökt andra länder tidigare varför USA bara. Då frågade de varför USA: s konsulat har bjudit in dig. Jag svarar som vi förknippas med amerikanska aerobics association. Och de avvisade min visum.

Jag vill veta den grundläggande anledningen till avslag, eftersom det var en resa att delta i internationell sportskonkurrens.

    
uppsättning Shika 11.07.2018 09:40

1 svar

2

De trodde inte att du planerar att lämna USA i slutet av den händelse du planerar att delta i, förmodligen.

Det här kan utlösas av din tidigare nekade post, vilket gör dem extra försiktiga, eller till exempel ett stort antal översteg från människor från din världsdel till exempel.

Men de enda som kan svara för vissa är de som hanterade din visumansökan, bäst kontakta dem och fråga vad mer information de behöver för dem att ompröva sitt vägran.

    
svaret ges 11.07.2018 14:00