How planerade Joker heisen så att ingen vet att han var där?

11

I The Dark Knight involverar bankrörelsen Joker och några tjuvar. När jeepen drar upp för att plocka upp Joker sätter han på sin mask och kommer in i baksätet.

Har de två tjuvarna sitter framför inte igen Joker? Om inte, betyder det att jokeren planerade heisen utan att faktiskt ses eller kännas av de andra tjuvarna, hur?

Min gissning:

  • Han fick någon annan att planera jobbet som "Joker" och berättade tjuvarna som körde bilen för att hämta en annan tjuv (den riktiga Joker) som väntar på dem på hörnet.
  • De kände kanske nog inte varandra, och troligen mötte några dagar innan banken höll, eftersom de lätt kunde döda varandra för en "större skiva". Jag antar att om de kände varandra väl, skulle de vara tveksamma att döda en vän.

På grund av samtalet i jeepen, mockar de Joker för att "sitta ut och ta en skiva", vilket tyder på att de inte är medvetna om att Joker är med dem.

    
uppsättning A J 23.02.2018 17:42

1 svar

9

Did the two thieves sitting in front not recognize the Joker?

De kanske inte har erkänt honom. De såg kanske inte sitt ansikte när han kom i jeepen.

När vi ser Joker i början, var han inför den andra sidan och den jeep kom bakifrån.

Nu,innanhankommerinijeepen,sätterhanpåsinmaskochhangördetsåfortinnandörrenöppnas.

Som vi kan se är det möjligt att de inte såg sitt ansikte och bara visste att det finns en kille att välja från den här platsen, som har en mask i handen och är en del av planen men inte den Joker. Detta kan bekräftas från samtalet nedan.

En annan möjlighet är, som du förväntade dig, de inte kände honom. Det verkar som att ingen av dem inte visste vem som var Joker. Det är lätt möjligt att Joker träffade dem som killen som berättade planen som sagt av någon annan kille som är Joker.

Från samtalet mellan två killar i jeepen,

Man 1: Three of a kind. Let's do this.

Man 2: That's it. Three guys?

Man 1: Two guys on the roof. Every guy gets a share. Five shares is a plenty.

Man 2: Six shares. Don't forget the guy who planned the job.

Man 1: He think he can sit it out and still take a slice. I know why they call him the Joker.

Senare, efter att pengarna har tagits ut från valvet, sker denna konversation.

Man: If this Joker guy was so smart, he'd have had us bring a bigger car. (points gun). I am betting the Joker told you to kill me soon as we load the cash.

Joker: No, no, no, I kill the bus driver.

Så, från deras konversation, verkar det som om ingen visste och Joker kom med planen men han lät inte dem veta att han är joker, men han är en hantlangare.

Jag vet inte hur Bankchef visste det här, men han säger detta när Joker dödar alla andra killar och laddar den sista pengarna i bussen.

Bank Manager: You think you're smart, huh? The guy who hired youse, he will just do the same to you.

    
svaret ges 23.02.2018 18:31