Var kokta skinkor

1

Om du skulle öppna ett paket med kokta skinka skivor och de var våta, är det ett dåligt tecken? Är de borta? Är det bra att äta dem?

    
uppsättning Adam Lynch 27.04.2012 16:03

3 svar

2

Extra vatten i kokt skinka är 100% bra att äta, se här . I allmänhet kan du använda det tryckta användningsdatumet om du är i USA och du är säker. Jag lägger till mitt svar för att ge en auktoritativ källa till dig, så du vet säkert du kommer inte bli sjuk av det.

Citat, för @adamlynch:

HAM: In order to be labeled as "Ham," the product must be at least 20.5% protein in lean portion as described in 9 CFR 319.104. Added water is permitted in a product labeled as "Ham." In fact, water will be declared in order of predominance in the ingredients statement. This is how the cure solution is introduced into a ham.

HAM AND WATER PRODUCTS X% of Weight is Added Ingredients: Product contains more additives than a "Ham Water Added," but the product name must indicate percent of "added ingredients." For example, "Ham and Water Product 25% of Weight is Added Ingredients" for any canned ham with less than 17.0% protein.

Som du kan se är vatten som läggs till skinkan helt säkert att äta, eftersom det är normalt att det är närvarande i skinkan.

    
svaret ges 29.04.2012 03:51
1

Ja, de är okej att äta.

Det finns ryktet här (Europa), men jag vet inte om det är sant att företag lägger vatten i skinkan för att få större vikt. Och naturligtvis kostar vatten mindre än skinka, så de har mer vinst.

    
svaret ges 27.04.2012 16:41
0

Det är sant att vatten läggs till, men jag tror bara i USA att en viss procentandel tillåts. Det kan också vara ett tecken på att förpackningarna var nästan om de inte är helt frusna. När det händer, försvinner krafterna ur vattnet. Jag packar bara hela stapeln i pappershanddukar och låt den sitta på en tallrik i några minuter för att dra ut det extra vattnet.

Risken är att det är bra, men använd alltid näsan och följ min enkla filosofi ... När du är i tvivel, kasta den ut. Det är mycket billigare än att få matförgiftning.

    
svaret ges 27.04.2012 18:18