Det enklaste sättet att gräva gräv längs det befintliga staketet

2

Min vän kan för närvarande inte tillåta sina hundar i sin bakgård eftersom de gräver under hans privatlivsstängsel. Jag ville fixa det för honom och planerade bara att gräva en gräv (8-10 tum djup, 6-8 tum bred) och begrava kycklingstråd. Därefter täcker kycklingstråden i grus.

Kostnaden för uthyrning är inte en faktor, huvudsakligen bara tid, vad är det enklaste sättet att gräva den gräv? Det är ett tillräckligt länge som gräver det manuellt, verkar som lite mycket. Finns det en grävmaskin som kan gräva rätt bredvid staketet? Någon löst problemet före?

Tack på förhand

    
uppsättning Dylan Buth 30.01.2018 17:13

3 svar

1

Enligt min erfarenhet är det enklaste sättet att gräva gräset att låta hundarna gräva.

Min före detta granne hade hundar som skulle gräva under hennes privatlivsstängsel. Att lägga några tegelstenar på de platser som de hade börjat gräva var tillräckligt för att avskräcka dem från att gräva vidare på dessa platser. Vi använde tillräckligt många tegelstenar för att blockera ljuset genom varje hål som de började.

    
svaret ges 31.01.2018 00:28
0

Jag har använt en grävmaskin för att installera ett sprinklersystem. Självklart behöver man inte en särskilt bred gräv för att begrava plaströr, men konceptet gäller här. Maskinen liknar en gräsklippare, eftersom den består av ett spinnblad och en drivenhet.

Om du bildar en gräsklippare roterar bladet i bladets plan. Denna grävmaskin roterar bladet 90 ° till kantformarna, en platt skrapningstyp. Enheten täcker också bladet med ett hus för att rikta smutsgrävan ut till ena sidan och skyddar också operatören.

EZTrench är en sådan produkt. Jag kunde hyra enheten till en rimlig avgift för att slutföra installationen av sprinklersystemet. Baserat på videon verkar det som om du skulle ha en gräv cirka sex centimeter från staketet, eftersom det behövs clearance för urladdningsledningen. Om staketet inte är öppet byggs upp, kommer den utgrävda smutsen att byggas upp vid grävkant och kan falla tillbaka något.

Det finns smala grävskovlar som är praktiska för att städa upp grävningen efter grävning.

    
svaret ges 30.01.2018 17:54
0

Jag tror att du borde lägga en tyngre tråd än kycklingtråd. Hundarna gräver först och kycklingstråden kan skada sina tassar.

I stället för att gräva en gräv, vad sägs om ledning på marken och stoppa den på plats med U-formade insatser som håller den nere?

    
svaret ges 30.01.2018 21:44