Var kan jag skriva ut ett dokument i Vancouver? [stängd]

1

Jag reser i Kanada och för närvarande är jag i Vancouver. Jag behöver skriva ut en PDF-fil (5 gånger 4 sidor) som finns på min bärbara / USB-stick. Vilka alternativ har jag i Vancouver? Vad är priset jag måste betala för det?

    
uppsättning RoflcoptrException 18.03.2015 04:56

3 svar

3

UPS Store Canada kommer att göra detsamma. Den har skriv ut online -service: du laddar upp dina saker och hämtar den på närmaste UPS-butik (bara i centrum finns fyra) . När det gäller kostnad, kolla uppskattning av prissättning .

    
svaret ges 18.03.2015 05:23
4

FedEx Office är en kedja av kopior butiker med 1900 platser i USA och Kanada. Lokalverktyget på deras hemsida verkar inte fungera för mig just nu, men Google visar en plats i Vancouver på Broadway och Cypress, och det verkar finnas en annan någonstans nära kongresscentret (Google visar ett antal platser nära där, varav några är förmodligen fel). De har självbetjäningsskrivare från vilka du kan skriva ut en PDF från en USB-enhet (eller via e-post eller på annat sätt). Kostnaden kan variera men ska vara under 10 cent per sida eller så. Jag tror att de flesta av sina butiker är öppna 24 timmar.

Observera att för några år sedan var den mest kända kedjan i detaljhandeln (i alla fall i USA) Kinko, men FedEx köpte företaget och rebranded butikerna. Så om du frågar lokalbefolkningen om vägbeskrivning och de aldrig hört talas om FedEx Office, försök fråga dem var Kinko är.

    
svaret ges 18.03.2015 05:16
3

När jag var i samma situation fann jag Vancouver Business Plus på Robson Street skriva ut, skanna och mycket mer. Det är ganska centralt beläget.

Det finns också flera internetkaféer, om du gör en enkel google-sökning efter det. Priserna varierar lite och du betalar i allmänhet per minut / timme för internetanvändningen och sedan några cent per sida att skriva ut.

    
svaret ges 19.03.2015 00:44