Discrepancy i adress på pass och DS-160 blankett

9

Jag kommer sannolikt att få möjlighet att gå till USA för affärssyfte genom vårt företag. Processen kommer sannolikt att börja från nästa vecka.

Jag är kandidatexamen i Pune, Indien och jag följer tre adresser:

 • Nuvarande adress är A (där jag bor i Pune med vänner)
 • Hemadressen är B (där mina föräldrar bor (inte i Pune-distriktet, det ligger i ett annat distrikt Maharashtra, Indien). Detta är adressen jag använder som permanent adress)
 • Adress på pass är C (det här är adressen till vandrarhemmet i Pune där jag brukade stanna när jag var student och hade pass medan jag var på college).
 • Fortfarande adress på pass är C, eftersom jag inte ändrade adressen eftersom min nuvarande adress och hemadress fortsätter att ändras. Nuvarande adress fortsätter att förändras eftersom jag är ungkarl, fortsätter att byta platt och hemadressen ändras, eftersom min far är tjänsteman i posttjänster och hans arbetsplats håller också på att förändras.

  Medan du fyller i DS-160-formuläret om jag följer:

 • Postadress = A
 • Hemadress = B

  Men min adress på pass = C som är annorlunda än över två.

 • Kommer detta sannolikt att resultera i uppsägning av Visa?

  Och jag har mindre tid att uppdatera passadress eftersom jag måste börja visa processen från nästa vecka omedelbart. Vänligen föreslå om ovanstående situation fungerar eller en annan lösning för detta som kommer att hjälpa till under en så kort period.

      
  uppsättning TDHM 12.01.2014 03:04

  1 svar

  10

  Oroa dig inte om det . De flesta länders pass har inte adresser alls, så passadressen är inte en del av din ansökan.

  De tjänstemän som behandlar din ansökan kommer också att förstå att adressen som skrivs ut på passet är adressen du hade när du mottog passet, inte nödvändigtvis din nuvarande adress, särskilt sedan i Indien Det enda sättet att ändra passadressen är att få ett helt nytt pass utfärdat.

      
  svaret ges 13.01.2014 02:00