Did Punisher lyckas minska antalet brott?

12

Punisher är känd för att få jobbet gjort , "Du slår dem de står upp, jag slår dem, de håller sig nere" , etc.

Minskade Punisher faktiskt brottsräntorna i hans område / stad?

Kanoniska referenser tack, Inga nummer behövs:

En deklaration av en tidning, TV (i serier) nyhetssändning, en karaktärsdialog, en poliskommentar, storyteller textrutan.

    
uppsättning Rodrigo Gurgel 16.07.2018 13:06

2 svar

7

Det verkar inte. Vid minst ett tillfälle, trots hans bästa ansträngningar och hans förstörelse av en hel brottsfamilj, lär vi oss att kriminaliteten fortsätter i god takt.


Daredevil vs Punisher Vol 1 4

Som sagt kan vi bara föreställa oss hur dåliga saker kan vara om han inte varit närvarande.

    
svaret ges 17.07.2018 18:36
-5

Jag tvivlar verkligen på det. Inbördeskrig (komisk inte filmen) det nämnde Punisher, men så småningom sköt han nästan alla toppskottkriminella som försökte gå med i Team America. Så det är möjligt när han nästan gick vild. Då gick merparten av brottslingar igen under inbördeskriget till Team Iron Man så jag skulle inte säga att det var allt han.

    
svaret ges 16.07.2018 22:19
Elektrisk vattenpanna .. hur ska systemet fungera? (STORBRITANNIEN) _ 19283 Är doktorn en riktig läkare på något sätt?______ 34283 ___

Jag har bara sett den med den skalliga läkaren, men han säger bara att han är doktorn, även om jag är ganska säker på att han inte gjorde någon läkning vid den tiden. Varför heter han en doktor? Är han till och med en läkare på något sätt? Medicinsk och annars?

    
______ azszpr64375 ___

Det är i huvudsak ett hön / äggproblem:

Speciellt under den elfte doktorns tid är det upprepade gånger underförstått (eller åtminstone antydet) att doktorn själv namngav sig i hela universum, märkbart märket sitt "namn" på yrket att vara läkare, en man med stor kunskap eller en vis man som hjälper och skyddar andra från deras problem och problem.

Att citera River Song från En bra man går till krig (Serie 6; betona min):

129481     
______ azszpr64373 ___

Den BBC-webbplatsen täcker detta mycket grundligt;

129481

I den moderna serien är doktorn mer vag, bara hänvisar till sig själv som en "doktor i allt", som specialiserat sig på "att göra människor bättre".

    
______ azszpr64396 ___

Jag tycker att showens ursprungliga skapare menade "The Doctor" i akademisk bemärkelse att ha en avancerad examen, dvs en doktorsexamen (se länk ), baserat på karaktärens kompetens inom många områden, särskilt vetenskapliga. Som nämnts på sid. 5 i boken Läkare vem: En historia , Sydney Newman var den som först kom upp med karaktärens idé och hans ursprungliga uppfattning var att karaktären var en utomjordisk forskare som inte kunde komma ihåg sitt eget namn, som bara kallade sig "doktorn". I showens allra första historia "Ett ojämförligt barn" var det här utbytet:

129481

Artikeln "Läkaren" från doktorns vem wiki talar om vad doktorn kan ha haft doktorander i:

129481

Och notera att The Master (en av hans stora långsiktiga rivaler som du kanske inte har sett om du bara har tittat på Eccleston-serien) har också en traditionell akademisk titel, om än en mindre avancerad (redigera: men se armbågens kommentar nedan, titeln kan också vara en referens till mästaren på en högskola snarare än bara någon med magisterexamen).

    
______ azszpr74408 ___

I Spearhead från rymden , när Liz Shaw frågar den tredje läkaren vad han är doktor till, svarar han, "Praktiskt taget allt". Detta kan innebära att medicinen inkluderas, men det skulle motsäga den första doktorns uttalande i ett obehagligt barn att han inte är en läkare.

Vidare i Arken i rymden , säger den fjärde doktorn att hans examen är hederssäker.

Med tanke på någon medicinsk kunskap doktorn har, är det osäkert om han eller hon har en faktisk MD. Troligen är han inte en "riktig" läkare i MD-mening, men det här är subjektivt med tanke på arten av tidsresor (den gemensamma anatomiska kunskapen om ett 21: a århundradet amerikanska kan överstiga den medicinska kunskapen hos en 17th Century physician).

Vetenskapligt sett demonstrerar han konsekvent en enorm förmåga. Igen är kvalifikationerna för doktorsexamen subjektiva beroende på era och planet. I Dödsstaden talar Dr. Kerensky om sig själv som den främsta experten på tidsvetenskapen på jorden 1979, men hans kunskaper med doktorsavhandling uppenbarar sig tydligt jämfört med doktorns.

    
___