How ledde händelser på det här sättet?

13

På ett förmodligen dåligt mottaget sätt slutade Dexter på ett mycket konstigt sätt. Vår favorit seriemördare är nu en timmerjack på vintern ... var som helst. Frågan kommer tillbaka till varför ? Varför väljer Dexter att avskilja sig på ett sådant sätt när allt var ojämnt men tränar tillräckligt bra?

    
uppsättning Tablemaker 26.09.2013 22:09

3 svar

11

Eftersom Dexter nu inser att han är den som ansvarar för Harrys självmord, Debs villkor att vara på livsstöd, Ritas död och Vogels död. Han kan inte bada det längre. Han tror nu att alla han kommer i kontakt med kommer att förstöras på samma sätt - det är därför han, efter att ha dödat hjärnkirurgen, stoppat Debs livsstödssystem för att befria henne från längre smärta och till och med bestämde sig för att begå självmord och lämnade Harrison i vården av Hannah McKay.

På något sätt överlever han och visar sig som en timmerjacka. Det betyder att han överlevde, men ville ändå inte gå till Hannah eller Harrison för att rädda dem från hans mörker.

Dexter-ögonns sista syn var fortfarande mycket argumenterbar vilket gjorde en punkt för en öppen ände.

    
svaret ges 26.09.2013 22:47
2

Dexter bryr sig djupt om Debra. Hon slutar betala för allt ont Dexter gör. Rita har redan betalat med sitt liv eftersom Dexter blir intrasslad med Trinity Killer. Han planerar ursprungligen att springa bort från allt och börja sitt liv nytt med Hannah eller Harrison. Innan han kunde genomföra sin plan, hamnar Debra i en Coma för livet.

Dexter litar på att Hannah kommer att ta hand om Harrison och hans barns framtid är i säker vårdnad. De två av dem - Hannah och Harrison kommer att gå till en ny plats och börja livet nytt.

Dexter inser att om han ansluter sig till Hannah och Harrison kommer han bara att sätta de två i fara som han satte Rita och Debra. Om han håller sig levande i världens ögon, kommer de ständigt att försöka nå ut till honom. Han planerar att förfalska sin död. Drivs av sin båt till en storm, antar jag att han hoppade ut innan han blev fast i stormen och fick shore på något sätt.

Nu till världen är han död. Han kan leva isolerat och inte äventyra någon annan än sig själv.

Varför lumberjack? Jo, det är bara ett yrke som inte behöver en högskoleexamen och kan hämtas utifrån sin fysiska styrka. På det sättet får ingen veta att han en gång var en blodspetsexpert och arbetade för polisavdelningen. Tanken är att han helt har gett sin tidigare karriär och människorna i sitt liv att stanna som en ensamstående.

    
svaret ges 25.02.2015 14:50
2

Om du följde försiktigt så förstår du den slutliga sanna meningen.

Dexter Always wanted to feel normal

  • Dexter talar alltid om att bli av med sin "mörka passagerare" och hoppas kunna känna sig normala, kom ihåg i säsong 4 slutar när han tittar på blodmånen och hoppas på ett normalt liv.

He kills Debra because he loves her

  • I säsong 2 när rekordhållaren är på väg att dö av lungcancer deb säger "om det händer mig, dex sätter mig ur min elände" och lovar att hon kommer att göra detsamma som dex är familj, och först efter denna konversation dex spikes paj och dödar rekordhållaren [på hennes förfrågan, eftersom de inte kan begå självmord som de är katoliker].

Dexter didn't Abandon his son

  • Till skillnad från dexter hade Hanah inte ett mentalt tillstånd att döda människor, hon gjorde det bara för att överleva och skydda, dexter som inte visat ett alternativ av Harry, och han utvecklade dessa uppmaningar, men lite harrison ges ett alternativ. Också dex ville inte harison att veta att han var en seriemördare, kom ihåg episoden där han dödar tandfenan.

Why the lumberjack profession

  • Det är det näst bästa alternativet att skräpa något om du är en pensionär seriemördare.

    Sammantaget skulle jag säga att detta kanske inte är slutet vi ville ha men det var den slutgiltiga dexteren som krävs

svaret ges 26.05.2015 09:29