Did Kareena Kapoor laddar Aamir Khan för att prata med henne?

2

I 2012-hindifilmen Talaash , Lämnade Rosie Surjan Singh för de oändliga pratarna av flod sida han gjorde för några dagar? Efter allt var hon en "fin dam". Surjan Singh måste också ha blivit misstänkt om hon inte gjorde det.

En annan fråga, varför tillbringade Rosie så mycket tid med Surjan Singh alls? Hon kunde ha fått hämnd utan att göra det.

    
uppsättning Tablemaker 14.12.2012 09:18

1 svar

1

Det var inga bevis på att Surjan laddades av Rosie. Hon agerade på Surjan som att hon ville hjälpa honom eftersom hon tyckte om honom (eller kanske hon försökte förföra honom så att han äntligen accepterar att sova med henne!) Och ville också avsluta de dåliga saker som händer runt det röda ljusområdet.

Rosie spenderade för mycket tid med honom och det är också sant att hon kunde hämnas utan att hjälpa honom. Men hon ville inte bara döda dem utan också för att visa världen vad de gjorde för henne och varför inträffade sådana olyckor och de förtjänade dödsdom. Äntligen kom alla inklusive Surjan att veta vad de gjorde. Detta är vad hon ville ha.

En annan punkt också att betraktas som som Frenny sa "Missnöjda själar söker andra missnöjda själar (vare sig de är levande eller döda)". Surjan hade smärta, så kanske tänkte hon på att hjälpa honom, eftersom han hade ont på grund av hans söner plötslig död. När allt kommer till slutet av filmen är det uppenbart att Surjan började tro på spöken.

    
svaret ges 19.12.2012 07:48