How reser Bruce från The Pit till Gotham City?

30

Efter att Bruce släppte The Pit i The Dark Knight Rises reser han till Gotham City, men The Pit ligger i Sydafrika och Gotham City ligger halvvägs över hela världen i Nordamerika. Vid denna tidpunkt i berättelsen är Bruce helt bruten, och han har inte tillgång till någon av sina återstående resurser ändå, så jag kan inte se hur han kunde skaffa transport till Gotham City. Han verkar också göra det inom några timmar, även om det borde ta ungefär 17 timmar att resa från Sydafrika till Nordamerika.

Hur lyckas Bruce resa från The Pit till Gotham City?

    
uppsättning Wipqozn 23.07.2012 14:21

4 svar

33

Jag tror inte att det finns några konkreta svar på den här frågan, men antar att en av två saker hände:

 • Bruce använde sin kunskap från sin tid som levde som en "brottsling" för att skaffa nödvändiga medel för att köpa flygresor

 • Bruce ringde en av hans icke-Gotham bosatta vänner (säkert han har några) och hade pengar kopplade till honom eller lånat en jet

 • Endera alternativet verkar rimligt.

      
  svaret ges 23.07.2012 15:38
  18

  Det finns faktiskt ett enklare svar på denna plotpunkt.

  The Bat. Om du kommer ihåg, den sista han använde den innan han blev bruten av Bane var när han räddade Selina från hustaken. Därefter flög han tillbaka till batcaveen och parkerade den på piedestalen. Han lyckades leda autopiloten till sin position och flög den tillbaka till Gotham. Det är därför nästa gång vi ser det, parkeras det på ett torntak (där, oavsiktligt, bruce och räv pratar speciellt om autopiloten). Faktum är att jag tänker Bruce kontaktade Fox direkt, med tanke på Foxs kommentar om att komma ihåg var han parkerade.

  Minns också: När Bane beställde reaktorkärnan avlägsnades, och Dr. Pavel invändde och uppgav att kärnan skulle förfallna under några månader, sa Bane att han beräknade att det skulle göra det i 5. Blixt fram till slutet av filmen , efter kampen efter kampen, och tekniken berättar Fox, hade autopiloten blivit patched 6 månader tidigare.

  Det förklarar hur Bruce båda återvände till USA: s fastland och kom tillbaka till Gotham.

      
  svaret ges 27.01.2013 21:21
  14

  Din tidsram är felaktig. Har just tittat på filmen igen (och håller denna fråga i åtanke) är det här händelsessekvensen.

  • Specialstyrkorna når Gotham och berättas att bomben kommer att gå av i 23 dagar. De är snart borta.
  • Klipp tillbaka till Marocko, där Bruce Wayne ser specialkropparnas kroppar på tv och försöker klättra ut ur gropen. Ett stycke bergbrott och han faller, knackar honom omedvetet.
  • Han väcker timmar (eller kanske en dag) senare. Han får höra att hans enda sätt att lyckas är att klättra utan säkerhetslinjen, och han lyckas fly.
  • Nästa skär vi tillbaka till Gotham och det är mindre än 24 timmar innan bomben kommer att gå ut.

  Från mitt perspektiv hade han någonstans mellan 2-22 dagar för att återvända till Gotham. Det var inte inom några timmar som din fråga föreslår. Jag antar att var var någonstans runt 22 dagar för att göra det tillbaka till Gotham i tid för att rädda det.

      
  svaret ges 18.08.2012 20:21
  12
  Pit är i Marocko.

  I Batman börjar reste Bruce världen utan pengar och pass för att förstå brott. Han hamnar i en Bhutan fängelse, där Ra s tar honom till Tibetas huvudkontor för Shadow League. Ras lär honom att vara "osynlig", gå på is osv.

  Den första filmen nämner också hemliga tunnelbanor "Underground Railroad" i Batcave som kan anslutas till Gotham City. Liga var omedveten om Batcave och kanske tunnlarna. (Wayne Manor ligger utanför Gotham)

  Så här går du. Bruce har erfarenhet att resa runt om i världen utan några resurser (han har förmodligen etablerat dem på sin tidigare resa), så han kunde lätt komma tillbaka till USA. Det är troligt att han också kom in i Gotham genom "osynlighet" eller Batcave.

      
  svaret ges 11.08.2012 05:08