Förändring av förflutet i zelda spel "Skyward Sword"

2

I "Legenden om Zelda - Skyward Sword" kan du använda tiderna för tidsförskjutning eller orbs för att komma in i det förflutna. Om du ändrar saker där, som att öppna en grind etc., är denna förändring fortfarande kvar när du avaktiverar stenen och du är tillbaka i nuet.

Men vad jag inte förstår: Om du ändrar något i nutiden, ändras det också tidigare. Hur kan det vara så bra?

    
uppsättning Mackie 23.11.2015 12:51

1 svar

3

I slutändan är pussellösande aspekt av Zelda-spelen viktigare än att presentera en version av tidsresor som "är meningsfull". Eftersom det allmänt antas att spelarna kommer att förstå det, och därför inte tänker för mycket om det, kan jag inte föreställa mig att det någonsin har uttryckligen tagits upp.

Det sägs att det inte är dagsresor i traditionell mening. Det är i huvudsak ett lokaliserat skift av tidsperioden inom ett specifikt (allmänt litet) område, men det finns inget som tyder på att det måste - eller gör - tillämpas på allt.

Det är möjligt att oavsett vilken magi tiderna använder, gäller inte saker som har påverkats i Länks nuvarande tid, så med hjälp av en nyckel för att ta bort ett lås på en dörr i "presenten" menas att låset inte gör det " t återställs när tidsskiftstenen skiftar tidsperioden för det området.

    
svaret ges 23.11.2015 16:21