Heatilator spis misslyckas

0

Vi har en gammal värmeväxlare i vårt 1960-talshus. Jag ringde en välskött spis för att ersätta den ruttna spjällen, och han inspekterade eldstaden och berättade för mig (och visade mig) att det inte fanns någon liner i min skorsten. Han sa att värmebäraren är skuten och fixen är en insats och rostfritt stålfodral. Vi köpte vårt hus ungefär ett år sedan och använde eldstaden hela vintern, så jag vill ha en fungerande eldstad. Han citerade mig ca 4300 dollar.

Mina frågor är följande: Vilken är din feedback för detta scenario? Är det här rätt lösning för problemet? Finns det en alternativ fungerande fix som du kan tänka på?

Tack för din hjälp.

    
uppsättning brow 26.06.2017 22:33

1 svar

1

Jag skulle ringa en skorsten person för att inspektera skorstenen och göra rekommendationer för att fixa skorstenen. Han kommer att kunna ge dig prissättning på dina reparationsalternativ för skorstenen. Kostnaden för skorstensreparationer varierar beroende på vilken typ av bränsle du ska använda och vad koderna är för ditt område. Där jag bor kostnaden för en skorsten reparation för naturgas är mycket mindre än kostnaden för att bränna ett fast bränsle (trä) etc. Beroende på villkoret för nuvarande insats kan du se om det kan repareras.

    
svaret ges 27.06.2017 00:44