Fyllning av köttburna och kylning för att lagas nästa dag

0

Är det säkert att göra okokt nötkött cannelloni med ost och ägg, fyll de råa skalen och lämna i kylskåp över natten? Jag skulle sätta den varma tomatsåsen över toppen strax före bakning.

    
uppsättning June 06.12.2018 21:20

3 svar

8

Kokas köttet eller inte? det är inte klart.

Jag skulle förbereda fyllningen, laga allt och kyla ner det och fyll i cannelloni och sätt det i kylskåpet.

Personligen skulle jag baka allt, sås inkluderade dagen innan och svalna ner den och sätta den i kylskåpet. (Jag behandlar detsamma som en lasagne).

    
svaret ges 06.12.2018 21:57
2

Det är bra att montera maträtten före tid, så länge den är kokad noga när du är färdig.

Risken skulle vara säker på att det är gjort, eftersom det börjar från förkylning, men om du kontrollerar (nötkött är lätt att visuellt berätta om det är kokt) och se att köttet har blivit brunt och det finns inga blodiga juice i pannan, då blir du bra.

Kom också ihåg att många beställer sällsynta eller medelstora sällsynta hamburgare och biffar. Om köttet är färskt och den monterade skålen kyls, är det inget att oroa sig för.

    
svaret ges 07.12.2018 16:52
0

Det är säkrast att laga mat än pasta. Montera skålen, kyla, täck och kylda över natten. Se till att du tar maträtten upp till rumstemperatur före bakning. Det ska ta ca 30 minuter för att förhindra att din skål brister från termisk / temperaturchock.

Obs! Pastan kommer att absorbera fukt över natten och den färdiga maträtten blir "al dente".

    
svaret ges 07.12.2018 04:20