Vattentätning av en betongkällare med trappa i vägen?

3

Jag har varit i mitt hus i 1926 i drygt ett år, och tidigare i veckan märkte jag att vatten sippra in genom betongväggen bakom min källartrappa efter en kraftig regn. Det var en liten men stadig trickle. Källväggarna har behandlats med det jag antar är ett vattentät tätningsmedel, även om jag inte vet exakta detaljer som det var gjort innan jag köpte huset, men det var klart klart det nyligen och de kunde inte täcka bakom trappan.

Vad är mina möjligheter att försegla detta? Hittills har jag bara tänkt mig:

 • Rita ut trappan, använd något som Drylok, bygga om trappan
 • Använd spolskum med sluten cell och spraya i luckorna (se tredje bilden)

Det finns ingen sumppump, och ingen ytterligare vattentäthet som jag känner till. Utanför är min uppfart och graderingen är relativt platt. (Se senaste fotot.)

Vattnetkomprecistillhögeromfönstret,bakomsträngaren,motbaksidanavdetfemtesteget.

Densaknadestigarenvarbruten,såjagtogbaraavden.(Fleraavdeandraärocksåsnedställda.)

Detfinnsluckorlängstrappornaskanterochsträngarenverkarintevaradirektfastsattpåväggen.

Blå pilen indikerar var vattnet kommer in, ungefär. Guttersna deponerar vatten långt därifrån men.

    
uppsättning zim2411 31.01.2017 04:19

1 svar

1

Med hänsyn till det osealeda området bakom trappan läcker, måste du bara komma in och täta upp den ommålade betongen och även lappa några hål, hålrum och luckan där golvet möter väggen. Vi har gjort en hel del av dessa genom att ta bort en trappsteg och i ditt fall stigaren så att du kan komma in där.

För material använder vi alltid Hydro-Seal 75 vattenbaserad epoxibeläggning och applicerar två lager och gör alla våra lappar med Hydro-Seal 75 epoximörtel som är Hydro-Seal 75 blandat med Portland Cement & Sand (eller betong sandblandning). Hydro-Seal 75 är utmärkt för alla typer av basemantväggar och golv

 • Ta bort trappstege och stigare så att den passar en person bakom trappan.
 • Förbered ytan genom att tvätta med TSP & trådborste efter tvätt om det behövs.
 • Blanda Hydro-Seal 75 tillräckligt för att belägga området, ser ut som 1/2 gallon skulle göra detta område och hand till killen bakom trappan.
 • Måla på med rulle och klippa kanter med pensel
 • Mixer gör några Hydro-Seal 75 mortel och händer till killen bakom trappan med kittkniv så att han kan skumma alla sprickor. Låt färg och lappning torka 2 till 4 timmar.
 • Applicera 2: a kappa på samma sätt för att uppnå ett pinhole-fritt program. Jag skulle också försegla hela golvet bakom det också efter att 2 lager på väggen har gjorts.
 • Sätt trapphus och stigare bort igen.
 • Obs! Bra jobb för en liten person!

      
  svaret ges 03.02.2017 22:43
  Senaste kommentarerna

  Varför inte? Det är därför den här videon är värd att titta på. Titta här. <| Endoftext |> Välkommen tillbaka till World of Warcraft Daily Report, vilket ger dig nya takeaways från vår månatliga strävan för att upptäcka varför Blizzards nyaste nya RPG innehar ett återkommande dollartabell och varför det snart kan krossa den teeny-weeny dollar kolumn. Den här veckan handlar om; muskraft .... eller åtminstone överdrivet muskraft.Hazghalz Sunstrike katten gick dykning med hisps av tripadvisor. Free.it:7... Läs mer