Kan jag skriva ut mitt boardingkort på Treviso Airport?

7

Ryanair kan kräva att du skriver ut ditt boardingkort (beroende på din nationalitet kan du använda mobilappen eller inte)

Jag hittade inga tryckbutiker i Venedig, kan jag skriva ut det själv på flygplatsen?

    
uppsättning Taiko 13.05.2017 08:56

2 svar

14

Du kan faktiskt! De installerade en självbetjäningsdator med skrivmaskin. Framför Ryanair-skrivbordet, till höger om rulltrappen.

    
svaret ges 13.05.2017 08:59
4

Vi försökte göra detta på Treviso Airport 21/5/17. Extremt frustrerande !! Första maskinen fungerade inte. Andra maskinen extremt långsam så att du tror att den inte fungerar! vi sätter in en euro som var borta innan vi anslöt oss. Lägg sedan in kreditkortet med minst 10 euro. Det finns ingen @ på tangentbordet. Så att ange ditt e-postmeddelande, för @ du anger "alt + 64" - gå figur !!  Vi fick så småningom ombordstigningskort på skärmen men kunde då inte skriva ut dem. Jag tror att det kostar 5 euro per papper och vi var nere till 3 men inte riktigt säkra. Ingen Ryan Air personal någonstans att hjälpa. Flickan på flygplatsen informationsdisken är uppenbarligen van vid fältfrågor om denna STUPID !! systemet och sa att incheckningspersonalen skulle acceptera ett skärmskott som de gjorde. Så låt mycket tid och bry dig inte med mynt, använd bara ditt kreditkort och var beredd att betala.

    
svaret ges 24.05.2017 10:36