Elektrisk - 50 amp övergiven ledningar från badtunnan ansluten till brytare (utanför)

0

Jag har 50 amp-kablar som sticker upp i däcken från en badtunna som tagits bort. Brytaren är utanför den den är ansluten till, hur tar jag bort eller avslutar med en låda och lock?

    
uppsättning Jennifer Gabriel 31.05.2015 17:11

1 svar

4

Om du ska lämna brytaren kan du bara stänga av den och / eller koppla bort de kablar som är anslutna till den. Installera en lockout på brytaren, skulle förhindra att någon slår på den. Du bör kunna köpa en låsning i den elektriska avdelningen i din lokala storförbättringsbutik för mindre än 10 dollar, men du kan behöva försörja ditt eget hänglås.

Om du vill installera en låda för att avsluta ledningarna i, vill du få en väderbeständig låda. Om ledningarna är i ledningen får du en låda med en lämplig storlek på knockout. Om ledningarna är i en kabel, få en väderbeständig bussning. Montera lådan på ett bekvämt ställe och mata in ledningarna i det. Om ledningarna är i en kabel, glöm inte att fästa kabeln nära lådan.

När trådarna är i lådan ska du installera en twist-on-kabelkontakt i slutet av varje ledning. Tryck sedan in trådarna tillbaka i lådan och montera ett väderbeständigt lock på lådan.

    
svaret ges 31.05.2015 17:38