Var var Thane Kyrell under händelserna av Rogue One?

3

Den utmärkta kanonversionen Lost Stars beskriver historien om Thane Kyrell, som ursprungligen är stationerad på den första Death Star innan den är defekt efter förstörelsen av Alderaan. Nu, om jag minns rätt, var han på Death Star i minst en vecka när Alderaan förstördes. Men var var han under händelserna av Rogue One , när Death Star används för att döda tusentals människor. Jag är medveten om att de två materialen gjordes vid olika tidpunkter, men finns det en förklaring till universum, eller åtminstone något från Lucasfilm Story Group?

    
uppsättning Donatello Swansino 15.06.2017 04:00

1 svar

1

Jag tror inte att det finns en officiell kanon i universum för detta, men efter att ha slutfört Lost Stars har jag 2 personliga teorier om varför (förutsatt att han fortfarande var på skeppet och inte hade överförts av)

Medan Thane Kyrell var officer, var han bara en Tie Pilot, så skulle inte nödvändigtvis vara involverad i någon av de dagliga operationerna på fartyget. Och han skulle verkligen inte ha varit på bron eller i någon form av kommandocenter. När det första "vapentestet" på Jedha genomfördes, blev Tie Fighters inte förvrängda, så han hade ingen möjlighet att verkligen bevittna händelsen första hand. På ett skepp som är lika stort som Death Star, kanske han inte ens vet om det eller bara hört talas om det som ett vapentest eller avskedat det som ryktet.

En andra alternativ förklaring, förutsatt att han lärde sig om förstörelsen av Jedhas första hand (eller tro på de historier han kanske har hört i officerens röra), det kanske bara hade varit en annan anledning för honom att fortsätta att hata riket, men Det tog förstörelsen av Alderaan och alla de oskyldiga liv som dödades som äntligen drev honom till defekt.

    
svaret ges 01.07.2017 20:13