Var kan jag beställa en täckplatta för två ljusbrytare och en fuktighetsgivare?

0

Jag har ett badrumslampa med två strömbrytare, och en dewstop som går till takfläkten. Ljusbrytarna är till vänster och mitt, och dewstopen är till höger.

Är det möjligt att beställa en täckplatta på nätet som täcker gipset? Vad skulle jag google / var kan jag hitta den?

    
uppsättning generic_user 30.10.2017 22:39

3 svar

3

Du behöver en tre vanlig / 1 dekorator 3-gångsplatta

Din "dewstop" (fuktstat) passar vad som kallas en dekorator (ibland kallad "Decora") väggplåt. Så, du behöver en 3-vägs väggplatta med regelbundna växlar till vänster och mitt och en dekoratörsöppning till höger, till exempel Hubbell NP226W som beskrivs nedan:

    
svaret ges 31.10.2017 00:33
1

Din väggkombination är inte för oklart (växla / växla / dekorera), så du borde kunna få en enda platta att göra det. Men om du har några andra udda kombinationer, kan de vara svårare att hitta. Hera är några alternativ:

  • Modulära plattor

Detserintelikabrasomenendaplatta,mendukanköpaindividuella"gäng" plattor som passar ihop i en linje. Du köper de två ändplattorna och så många mittplattor som behövs. Gör en sökning efter "center gäng" hos din leverantör och du borde hitta dem. Om någon blev galen och gav dig en strömbrytare / utlopp / ring / dekorator i rad, kan du bygga dina egna omslag.

  • Inserts

Du kan enkelt få en n-gångplatta med alla dekorationsöppningar. Då kan du använda inlägg i dem för något annat (som en traditionell växelströmbrytare).

  • Anpassad

Aldrig använt dem, men hittade några ställen lätt som kommer att sälja omkopplingsplattor för att beställa. Att övervägas om utseendet på de andra lösningarna inte skär det.

    
svaret ges 31.10.2017 06:18
0

Du behöver en 3-decora-täckning. Om de andra 2 växlarna är gamla stilväxlar måste de uppdateras till inredningsstilen.

    
svaret ges 31.10.2017 00:27