Var Cpl. Dietrich dödad av utomjordingar?

7

I filmen Aliens (1986), efter marinisterna och Ellen Ripley landade på LV-426, upptäckte de Newt. Korporal Dietrich på marinlaget kontrollerade Newt. Denna karaktär hade bara några rader. Därefter Cpl. Dietrich sågs inte i någon annan filmplats.

Så min fråga är, var deras tecken på att Cpl. Dietrich dödades av utlänningar? Är hon död eller levande?

    
uppsättning Todd Wilcox 19.07.2018 15:12

2 svar

10

Dietrich gick in med alla de andra marinierna för att undersöka kolonisternas lokaliseringsbrickor, som vi lär oss är alla på ett ställe under reaktorns kyltorn i det främmande "boet".

Efter marinisterna upptäcker en cocooned kolonist och dödar bröstkammaren som dödar den kolonisten, invaderar utlänningar. De flesta marinister dör, men Ripley sparar Hicks, Hudson och Vasquez (Biskop och Gorman är i APC under striden, Farro och Spunkmeyer är på station i dropship utanför komplexet).

Efter att ha kommit ut ur boet ser Hudson på kommandokonsolerna i APC:

HUDSON: The sarge and Dietrich aren't dead, man. Their signs are real low, but they ain't dead.

Ett kort argument handlar om huruvida man ska rädda, vilket Ripley slutar:

RIPLEY: You can't help them! You can't. Right now they're being cocooned, just like the others.

Så medan vi inte ser Dietrich dö, blev hon nästan säkert dödad av en bröstkammare efter att ha cocooned och impregnerats, tillsammans med Apone.

    
svaret ges 19.07.2018 15:50
1

Filmen visade inte varje karaktärs död. Men i slutet, på Sulaco är de enda levande tecknen som visas Ripley, Newt, Hicks och biskop. Det är underförstått att alla andra karaktärer dödades under striden på LV-426 eller i den exploderande basen.

    
svaret ges 19.07.2018 15:24

Läs andra frågor om taggar