Vad var poängen för broscenen?

4

I X-Men Origins: Wolverine (2009) finns en scen med Kayla och Logan kör i bilen när de närmar sig en brygga med två lastbilar som går motsatt håll, stoppas och blockerar vägen.

Logan blir upprörd och går till snyggt fråga killarna att flytta. De ger honom sorg, men innan han stenar sin värld, intervenerar Kayla och lugnar lastbilschauffören. Föraren vänder sig om och lämnar; det finns ingen händelse.

Vad är syftet med den här scenen? Är det att visa att Kayla har någon form av makt? Från vad jag har läst har hon inga befogenheter som gör det möjligt för henne att manipulera andra människor. När Logan och Kayla går in i bilen, har de ett utbyte om det där Kayla förnekar att ha makt, eftersom Logan fortfarande har kommit ut ur bilen.

Så vad var meningen med den här scenen?

    
uppsättning DustinDavis 29.03.2014 00:00

2 svar

3
Punkten i scenen var att visa att hon har befogenhet att beordra andra när hon gör fysisk kontakt och att Wolverine inte vet att hon har befogenheter. Hon förnekar att ha makt eftersom hon inte vill att han ska veta. Hon försöker att manipulera honom för Stryker och Sabretooth, så om Wolverine fick reda på att det skulle förstöra planen.

EDIT: modifierat svar för att avlägsna omnämnande av Wolverine som är immun mot Kaylas makt eftersom det inte är oklart om han är immun eller ej.

    
svaret ges 30.03.2014 17:39
0

Hon hade befogenhet att övertala andra genom att röra. Inte bara i denna scen använder hon sin makt på Stryker och tvingar honom att gå. Hon kunde ha dödat honom genom att få honom att begå självmord, men berodde inte på hennes natur.

Victor ser ut att vara immun mot sin kraft på grund av sin egen helande kraft eller någon annan mutant kraft som inte är tydlig i film. Samma sak gäller Logan eftersom han också har liknande befogenheter.

Hennes krafter nämns på Wikipedia-aktiken på Wolverine :

Wolverine's native-American (Blackfoot/Niitsítapi) mutant love interest and pawn of Stryker. She has the powers of tactile telepathy and hypnosis which allows her to control or convince others to do the things she wants them to by physical touch.

    
svaret ges 02.10.2016 14:58

Läs andra frågor om taggar

Senaste kommentarerna

Vi gjorde en sekvens under Hizmi som kastades i rörledningen som inte klipptes - [de två] talar mycket högt om varandra på grund av att båda inte hade någon erfarenhet av att hantera varandra . De är alltid ganska uppfattande om allting. En skådespelare känner det, en annan känner det, och skådespelaren sätter ner det som sin egen - de känner det verkligen - och de tillämpar det på samma sätt i den riktning det kommer från. Och jag har lärt mig vad en demon som använde bron var till Mahershala Ali... Läs mer