Vem är killen i snöspedaren?

10

Dessa inställda bilder och konceptkonstbilder var släppt av Disney för att markera ett antal scener som raderades från filmen, särskilt "Snowspeeder Chase" -scenen som trimmades för att få ner filmen från en 3-timmars kramper.

I novelleringen och skriptet innehåller speeder Rey och Finn . Jag var intresserad av att se att hennes följeslagare är en snygg vit vit kille. Är det här fortfarande att vara Finn (eller kanske hans stunt dubbel eller stand-in) eller är det helt annorlunda?

    
uppsättning Valorum 06.01.2016 14:51

1 svar

3

Jag tror inte att det finns någon anledning att tro att karaktären är någon annan än Finn, annat än konceptkonsten visar att han inte är mörkhudad. Det var sannolikt skapat före gjutningen av John Boyega.

Uppdatering:

Jag tittade bara på filmen igen. När Rey och Finn börjar klättra utmed den jätte regulatorbyggnaden ser du faktiskt en snabb inblick i snöspedaren som de bara måste ha använt.

Du kan se var den borttagna scenen troligen var. Han och Chewie går in i byggnaden, och sedan är Rey och Finn någonstans och lyckas utlösa alla dörrar att öppna. Därefter ser vi Rey och Finn utanför byggnaden (bredvid snöspåraren) börjar klättra. Av någon anledning behövde de gå någon annanstans för att öppna dessa dörrar, och hade då en hektisk tävling tillbaka för att hjälpa Han och Chewie.

Sluta uppdatera

Boyega, who was born in London to Nigerian parents, went through seven months of auditions before being told he had the role and when it was announced he was the recipient of some racist internet bullying. But he responded by posting a message on Instagram telling those who thought there couldn't be a black stormtrooper to "get used to it." - telegraph.co.uk

                             

Om du inte tror att de övre och högra bilderna är faktiska bilder.

    
svaret ges 06.01.2016 19:13