Can Jag förbinder marken med min ojordad veranda?

4

Jag bor i ett 40 år gammalt hus som har en veranda tillagd av den tidigare ägaren ungefär 10 år sedan. Verandaen innehåller två tre pronguttag som har en öppen mark. Båda uttag skyddas av en GFCI på den första behållaren. När jag köpte huset hittade inspektören den öppna marken med en tester men noterade att den på grund av GFCI fortfarande uppfyllde koden.

Jag hittade situationen odd men eftersom GFCI-uttaget är anslutet till den inkommande jordkabeln. Och den kretsen innehåller behållare inne i huset som är jordade. Jag följde trådarna tillbaka till huset. Här är mitt bästa skott på ett diagram:

391.133

Kretskortet inuti huset går upp till vinden där det finns en kombination av 3 stångbehållare / ljusarmatur. Marken är bra till denna punkt. Jag hittade att fixturen var ansluten med varm och neutral omvänd och jag fixade det. Jordledaren som lämnar lådan här är inte ansluten.

Den tråd som går ut genom vinden går till en utvändig garderob som ser original ut mot huset. Den innehåller en kombination av 2 stångbehållare / ljusarmatur. Jordledaren som kommer från vinden är lös här och kortsluten. Det finns två utgående ledningar från den här rutan. Deras grunder är kopplade till varandra men inte till inkommande mark.

En av ledningarna som lämnar garderoben går till en takfläkt på verandan.

Den andra kabeln som går ut ur garderoben går genom två kopplingsboxar till verandaens behållare. Alla grunder är anslutna i dessa lådor.

Så jord är ansluten överallt execpt mellan vinden och garderoben där båda ändarna av jordtråden är lös.

Min gissning från allt detta är att kretsen ursprungligen slutade på garderoben. Det var inget behov av en mark i garderoben så att elektrikeren klippte den kort i garderoben och störde inte att ansluta den på vinden. Tillägget till verandaen var trådbundet som om marken var tillgänglig och då aldrig bara kopplad till sant mark.

Finns det någon anledning till att de inte ansluter det? Finns det någon anledning att jag inte skulle ansluta den? Jordtråden skärs lite kort på vinden, men det finns nog att jag kan ansluta den utan några problem. Det är för kort för att ansluta i garderoben dock. Jag måste antingen få någon att köra en ny tråd eller förlänga den. Kan jag bara fästa ett par tum med en trådmutter?

    
uppsättning user3557222 22.07.2015 02:23

1 svar

3

Belysningsgrenar krävde inte grunderna då, så det förklarar förmodligen varför din garderob lämnades utan markering (jag antar att det inte finns några behållare där). Mitt hus byggdes 1987 och jag har kämpat några markkampar på ljuskretsar också.

Det borde inte vara något problem som kopplar samman dina skäl. Det är möjligt att din jord kontinuitet bryts någon annanstans längs den krets som du inte känner till, men det skulle inte göra dig värre än vad du redan är.

När du har anslutit dina grunder, gå tillbaka och använd en multimeter eller en behållare för att verifiera att grunderna inte längre är öppna.

Du kan säkert använda en trådmutter, eller något annat acceptabelt sätt, för att förlänga din korta jordledning. Detta kallas en pigtail och är ganska vanligt. Om du gör det här, sluta inte med ett par inches - fortsätt och lägg till tillräckligt så det finns ca 6 "jordjord, mätt från var den går in i lådan eller där det är minst 3" som sträcker sig förbi kanten av lådan.

    
svaret ges 22.07.2015 04:31

Läs andra frågor om taggar