Repairing eluttag fin

1

Jag slog av fliken från mitt eluttag som förbinder de två heta kablarna, och insåg att det var onödigt. Är det en dålig idé att lödda mässingsfliken tillbaka och fortfarande använda uttaget?

    
uppsättning Ryan Hackney 13.01.2018 01:26

3 svar

4

Lödning på så sätt för att ändra en enhet är inte en riktig ledningsmetod och är inte säker. Lödmet fungerar inte lika bra som koppar och smälter mycket tidigare. Redigera: Här är en länk som visar lodd har 9x motståndet: koppar 0. 0 168, lödmedel 0.145. Som lödd har det ingen chans att bära den nödvändiga strömmen. Håll lödaren i elektroniklabben.

Om du inte hade också dragit ut skruvarna, skulle jag bara säga att den inte är olösare (du får inte ändra sådana anordningar) och sätta 2 pigtails på de 2 skruvarna. Du går med de med en kabelnät till de två ledningarna som du annars skulle ha fäst på de två skruvarna.

Men eftersom du också har sönder skruvarna, skulle jag säga att kasta behållaren i papperskorgen. De kostar 60 cent, eller $ 3 för de riktigt bra.

Dessa skruvar är captive , vilket betyder att när de är mest utvägen blir de riktigt styva. Du ska sluta vända på den tiden. Det är en spärr som är utformad för att hålla skruvarna fastsatta för din installationsanordning. Att dra ut dem skadar deras trådar. Om behållaren har funktioner som skruvklämma, tar bort skruvarna "lossnar" klämmorna och förstör behållaren.

Så nu vet du i framtiden: när du löser en skruv och det blir konstigt styvt vägen ut, det är en mekanism som försöker hålla skruven fångad. Gör inte en "gorillalag" på den.

    
svaret ges 13.01.2018 03:45
3

Löd inte det. Använd bara en extra tråd mellan de två sektionerna, helst genom en lämplig storlek vrid på locket. Medan löddet kan fungera introducerar du det på ett sätt som sannolikt kommer att upphäva din hemförsäkring om en brand börjar.

    
svaret ges 13.01.2018 01:29
-1

Ser snyggt och pålitligt men inte kosher till inspektörer.

Jag gjorde detsamma, en gång i min första rec. rum 30 år sedan tills jag insåg att de använde dessa för vägguttag för armaturer.

Dimmorna behåller tråden från att klämas bort under skruven.

Någon som är praktisk med en nålen kan göra en isoleringsremsa i 2 sektioner på samma tråd.

    
svaret ges 13.01.2018 03:03

Läs andra frågor om taggar