how för att skydda utomhuskablar

2

Jag har installerat vissa utomhuskameror och körde Cat5e-kablarna längs väggens utsida. Nu vill jag skydda de delar där kablarna utsätts för solen. Vilka är mina alternativ? Jag tänkte använda någon form av spiralomslag.

Tack för hjälpen.

    
uppsättning Quang Vo 20.07.2017 06:53

4 svar

2

Färg

Alla svar som har lagts upp hittills medför skärmningsanordningar som själva kommer att kräva färg för att vara mycket långa under UV-ljusbombardemang. Så med eller utan dem behöver du en lämplig primer och färg.

Jag rekommenderar att du kör en Scotchbrite-kudde nerför tråden eller skölden före priming, för att ge materialet en mikroskopisk "tand" för att primern ska låsas in. Därefter en lösningsmedelsbaserad primer. Därefter en yttre klassificerad färg av ditt val.

Om du vill matcha det du har på huset, hitta ett sätt att ta bort något som är måttat i den färgen, och hårdvaruaffären kan matcha den med sin skanner.

    
svaret ges 20.07.2017 20:25
1

Cat5e-kabeln är något bräcklig och isoleringen kommer att försämras till vänster exponeras UV-ljuset och elementen. Jag föreslår att du använder en flexibel kanal. Du kommer att skydda kabeln från element och signalnedbrytning.

    
svaret ges 20.07.2017 11:16
1

Kontrollera att anslutningen mellan kameran och kabeln är väl skyddad vid installation av säkerhetskamerans utsides. För att göra det måste du använda vattentät kabellock så att du täcker kontakten och porten med skyddskåpa. När det gäller kabeln som utsätts utomhus, använd skyddsband för att se till att kabeln inte lätt exponeras för elementet men inte för mycket för att orsaka värme. För bättre förståelse kan du använda plastledning för att ge ett extra skyddslag och du kan referera till dessa två artiklar länk och länk .

    
svaret ges 04.08.2017 05:25
0

Du kan köpa och installera kabelbanans sätt som vanligen är gjorda av plast.

Ett alternativ att överväga är att dela PVC-röret mitt i längden för att skapa ett tvärsnitt som ser ut som nedan. Installera sedan det här med fästelement eller klämma enheter över ledningarna.

    
svaret ges 20.07.2017 11:40

Läs andra frågor om taggar