Är bakverkets och bakverkets element i min Frigidaire-ugn utbytbara? [stängd]

1

Vi beställde ett ersättningselement och insåg efter att ha installerat det som vi installerade vad som verkar vara bakeelementet på platsen för broilerelement. Skulle detta vara ett problem som i brandfara?

    
uppsättning carolhoo 07.12.2017 04:12

1 svar

4

Du listar inte någon produktmodell så det finns inget sätt att ge ett slutgiltigt svar.

Allt jag kan säga är att huvuddelen av bakeuppvärmningselementen är en enda stor slinga runt ugnen, medan det bruna elementet vanligtvis är tätt slungat fram och tillbaka med stödstöd som håller slingorna ihop.

Det finns sannolikt ingen överhettningsrisk eftersom kortere längd bakelement kommer att vara lägre än det längre köttelementet.

Den viktigaste oro jag skulle ha är om bakeelementet har något stöd som hänger från toppen vs inställningen i botten. Det var inte tänkt att hänga från toppen, så om det inte stöds förutom på baksidan, kan metallen falla ned i ugnshålan och skapa en kontaktbrännrisk.

,

För matlagningsändamål misslyckas det lägre wattage-bakelementet som ett effektivt köttfärselement på grund av det stora, tomma området i mitten av enkelbandet.

Smörgåselement används för brunning och så får du bara grilla i det område där bakslingan går nära, men allt annat långt från slingan kommer inte att brinna. Det kommer att bli en irriterande upplevelse som kräver att maten ständigt flyttas för att vara nära bakslingan.

Köp bara rätt broilerelement och gör det rätt.

    
svaret ges 07.12.2017 08:14

Läs andra frågor om taggar