Hem > N > När Var Whitney Houston I Sverige?

När var Whitney Houston i Sverige?

Det blir första gången på nästan elva år Whitney Houston spelar i Sverige. Senaste gången hon uppträdde på svensk mark var i Globen i oktober 1999. Whitney Houston har kommit tillbaka till musiklivet efter några svåra år. Tidigare i höstas gav hon ut albumet "I look to you".

Läs mer

Relaterad

Har Elvis uppträtt i Sverige?

En person som visste allt om Elvis. Han sa att Elvis aldrig hade varit i Sverige innan han blev känd.

Vem hittade Whitney Houston?

1980-talet. Efter att hon sjungit tillsammans med sin mor på olika nattklubbar i New York upptäcktes hon av Arista Records chef Clive Davis, som hade hört henne uppträda på en nattklubb med sin mor. Hennes debutalbum, Whitney Houston, släpptes i mars 1985. Man kan också fråga vem ärvde bobbi christina? När Whitney Houston avled 2012 gick hennes förmögenhet på drygt 170 miljoner kronor till dottern, skriver Aftonbladet. Enligt Houstons testamente går tillgångarna, som inkluderar rättigheterna till Whitney Houstons varumärke och musik, nu till Bobbi Kristina Browns mormor Cissy Houstons och hennes söner.

Man kan också fråga vem var whitney houstons moster?

Whitney Houston/Mostrar/fastrar Och en annan fråga, när var whitney houston i göteborg? En av de stora låtarna på albumet var Dolly Parton-covern ”I'll always love you”. Whitney Houston var minst sagt i rampljuset och den 17 oktober 1993 kom hon till Scandinavium med sin turné ”The bodyguard world tour”. Många ville se stjärnan, 11 147 fans kom på konserten.

Relaterad

Wann und warum ist Whitney Houston gestorben?

Whitney Houston dog av en överdos i ett badkar på ett hotell. Hennes dotter dog på samma sätt tre år senare. Bobby Brown förlorade också sin son. Bobby Brown Jr befinner sig i Los Angeles.

Därmed, vilken låt slog whitney houston igenom med?

Jag var tonåring när Whitney Houston (1963-2012) slog igenom 1985. Året då radion smekte fram hennes första internationella hit Saving All My Love (1985) medan videon till How Will I Know hotade spränga tv-rutan. Hur slutar Bodyguard? Fletcher springer fram till honom och kramar om honom. När Rachel kommer fram går Fletcher. Frank berättar för Rachel att han ska sluta som livvakt. Rachel och Fletcher går in i flygplanet och precis när motorerna sätts igång hörs låten ”I will always love you”.

Därmed, när släpptes i will always love you?

I Will Always Love You är en sång som Dolly Parton ursprungligen skrev och spelade in, och släppte på singel på den 6 juni 1974, och gjorde en nyinspelning släppt på singel den 23 juli 1982. Den 23 oktober 1992 släppte Whitney Houston en singel med en cover på den, till filmen Bodyguard. Med hänsyn till detta, vad heter låten som räknas som en av dolly partons största utgiven på singel 1973? Jolene är en sång skriven och inspelad av Dolly Parton. Den släpptes på singel i oktober 1973 och blev hennes andra countryhit, och den toppade U.S. Country Singles i februari 1974. Jolene räknas som en av Dolly Partons största låtar.

Vad är en bodyguard?

Bodyguard betyder ungefär detsamma som livvakt.

By Letta Anderlik

Liknande artiklar

Hur koppla slang till kran? :: Kan man äta Eukalyptusblad?
Användbara länkar