Venus väder hos män – vad är hans kärleksstil?

Venus Aries-mannen älskar hårt och spelar hårt. Han är en brinnande eld som slocknar så plötsligt som den blossar upp.

Han rusar in och lämnar ett spår av trasiga hjärtan. Han är en ex som aldrig ser tillbaka - han sörjer hårt och fortsätter sedan ... senare samma dag.

Valord: lekfull, självsäker, viril, skyddande, brådskande och modig i kärlek, kreativ, modig, romantisk, energisk att vara i närheten, sanningsenlig, självstyrd.

Skuggsida: en spelare, besittande, impulsiv, självisk, saknar subtilitet i känslomässiga utbyten.

En spelare

Jag hatar stereotyper i astrologi lika mycket som någon annan. Men var kommer astrologisk typprognos ifrån? Upplev och observera, byta historier.

Så vad är scoop på Venus Aries kärleksstil?

Han är platt inspirerande. Han är riddaren i glänsande rustning och förvånansvärt romantisk. Han låter aldrig sina nära och kära vila på sina lagrar. Han uppmuntrar timidern bland oss ​​att gå för det! Oavsett och vem han än älskar, ger han ett ensidigt fokus att bära. Han är jättekul, långt efter att andra har gått hem.

Först ut ur porten

En Venus in Aries-man är impulsiv, men känsliga hjärtan bör ta hänsyn till - han är inte alltid i stånd eller villig att avsluta det han har börjat! Spänningen i början ger honom en rusning. Om du ser en långsiktig potential här är det upp till dig att ställa in en takt. Låt honom inte sluka dig i ett sammanträde! Låt honom vilja ha mer, när du bygger upp en solid obligation.

För brandskyltar som han är aktiva datum bäst. Han uttrycker sin glädje på ett mycket fysiskt sätt. Han lockas av villiga partners som är lika direkta som han är. Han är revved av sammandrabbningar - de får honom att känna sig levande och till och med nära den andra personen. Spänningen i ett förhållande är det som håller honom intresserad.

Venus som jägare

Traditionell (grekisk) astrologi ser Venus till nackdel för Väduren, eftersom den är motsatt Venus härskare Vågen. Venus i detta kraftfulla, yangtecken (Väduren) berättar genom att vara kraftfullt med jaget, i ett förhållande. Inget fel med det!

Venus är harmoni och välbefinnande i kärlek och kärleksfullt liv (genom kreativt uttryck, stil, vänskap). Det finns en inbyggd förhållande gåta, att för Aries Venus killar, harmoni finns genom att skapa gnistor! För honom är spänningen utsökt, oavsett om det är en häftig debatt eller tävlar om hans pris på den lokala puben. Hans natur är att trivas med sexuell spänning, särskilt i början av ett förhållande. Han kunde spela i någon av romerna där ute eftersom så många börjar med mycket friktion, till och med en kärlekshat-dynamik. Han fascineras av den som motstår eller är en utmaning eftersom det sätter honom i sökningsläge.

Venus som kämpe

Han är en stor reta och älskar att få en höjning av sina vänner eller älskare. En Venus Aries-man som jag känner drivs av att vara låst i omstridda samtal, vilket driver hans ex-galen när de träffas. "Han provocerar mig alltid", säger hon.

På solsidan hindrar denna instinkt för kampen att kärleken stagnerar. Han lockas av kvinnan som står upp mot honom och möter honom direkt! Hans feminina ideal är den nuvarande versionen av Amazonas - fysiskt stark, street smart och självförsäkrad. Han beundrar en självstartare med en passion för vad hon gör i livet. En lustig libido är ett måste.

En bra match för Venus Aries är Venus Leo om egon inte går supernova.

På resande fot

En Venus in Aries man lockar genom att vara en närvaro av rå vitalitet, redo att gå efter vad han vill. Venus Aries lutar främst huvudet först, när han går, som kardinal eldtecken för initiering. Det betyder att det önskade tillståndet är på väg - inte allas kopp te, men väcker mycket för rätt älskare.

Brandskyltar söker inspiration, värme av upplevelse, kreativ risk - dessa lockar mannen med Venus i kardinalväduren.

En liknande eldad partner håller sin uppmärksamhet genom att vara kär i livet och söka nya upplevelser och utmaningar. Det är oavgjort att ha en vild strimma, även om ditt liv tillsammans är ganska avgjort. Väduren är en uppsving av kreativ eld. Han tycker att det är en skönhet att se ett plötsligt utbrott som kommer från den kreativa källan. Dela med dig dina sanna passioner, inom konst och musik, och vad som gör att du känner dig mest levande.

Fool for love

Kärleksplaneten i Zodiaks första våg betyder att Venus Aries rusar in i romantik för spänningen i ny upplevelse. Han lever för rusningen av ny kärlek. Hans tur är nyhet och är vårens eget tecken när sökandet efter kärlek sätter unga män i rörelse. Han tappar intresse för fasta spår och fasta sätt att relatera.

Hans ärlighet är inte för hjärtat, även om han bultar när saker blir alltför fasta i känslor. Hans kärleksstil uttrycker det och går vidare. På många sätt är han en typ av "vad du ser, är vad du får". En klok flickvän sa en gång till mig, 'män säger till dig och visar dig vad de handlar om.' Venus Aries-killen kommer sannolikt att vara super på förhand om var han är i livet och vad han letar efter. Det finns en oskuld och just nu kvalitet som gör honom till en minnesvärd beau, även om den inte håller. en oskuld och just nu kvalitet som gör honom till en minnesvärd beau, även om den inte håller.