Profil för venus libra man

På många sätt är Venus Libra-mannen skräddarsydd för relationer. Venus styr Vågen, vilket gör honom till en damman, som verkligen njuter av det kvinnliga närvaron i alla dess former.

Han är angelägen om att uppleva livet som en tvång och att känna sig själv i reflektionen av sin älskade. Venus Libra-mannen finner stor tillfredsställelse i samhörighet. Om du är i synk med honom är han en engagerad danspartner.

Vågen är tecknet på vågen, och när det gäller att översätta till en-mot-en med älskade, vänner, affärspartners och din publik. De en-mot-en i hans liv är centrala, oavsett om de är vänner eller älskare. Han har troligen några väldigt nära vänner som är en grundsten genom åren. Han kan vara särskilt nära kvinnliga vänner eller systrar.

Vågen är ett lufttecken som ger en livlig social natur och en riktig romantiker. Han är inne i blomningen av uppvaktningsritualen och kan komma med blommor på första dejten. Hans sätt tenderar att vara lätt och konversativt, vilket gör andra lugna.

Hans venusiska ideal

  • Social nåd, trevliga sätt att alla (även servrar.
  • Rättvisa, instinkt för kompromiss.
  • Ultra-feminin, elegant, snygg.
  • Enkel samtalare, kan se alla sidor.

Stäng av: Cussing; slarvig stil; oförskämd eller självisk beteende; en obehaglig natur; hårdhet; grovt om sex; monosyllabiska kommunikatörer; billiga skridskor på datum.

Göra intryck

Venus Libra-mannen är en beundrare av konstig stil. Han är troligen något av en dandy själv. Även om hans utseende är sportigt, tittar han i hemlighet mycket i glaset. Han är en som tittar på sig själv i barens spegel, för en känsla av vad andra (eller du) ser. Han är upptagen av hur han tas emot och kan vara självmedveten först. Detta kan komma som självabsorberat eller neurotiskt, men med förtrogenhet är han uppslukad i relationen.

Han lockas av kamrater som får honom att se bra ut (ur hans synvinkel). Mer än andra Venus-skyltar är han inställd på duon och dess inverkan. Han tycker om att vara i ett maktpar, särskilt en som ingår i en bredare social scen med massor av kulturella händelser.

Vilja att älska

Vågen är ett kardinaltecken som agerar med viss hastighet för att pressa in i ny mark. Detta är en initierande impuls, vilket gör Venus Libra till en första spelare i spelet kärlek. Ibland kommer en Venus i kardinal som Mars i sin djärva mod att få vad den vill ha.

Venus Libra-mannen är kraftfull med sin sociala charm. Han charmar byxorna av människor, och Vågen är känd för att vara en utlösare för sexuell lust. Han har förmåga att intuitera vad den andra behöver för att höra eller göra och erbjuda det. Venus Libra använder ibland andra och tappar sig själva i processen.

Det kan förekomma viss manipulation och att gå efter älskare bara för att stryka egot. Han kunde ha många krukor på spisen men missa den som passar honom. På samma sätt som motsatsen, Mars-härdade Väduren, går vågen varmt och kallt, och när han ändrar sig kan han lämna ett spår av trasiga hjärtan.

Lyckliga är "vi"

De i långvariga relationer med Venus-tecken måste vänja sig vid berättelsen om "vi". Det är ovärderligt att ha den hängivenheten, men för vissa, särskilt mer oberoende Venus-tecken, kan allt detta samhälle vara kvävande. Det är viktigt att hålla en solo story för dig själv.

Vågen är ibland associerad med codependency, den etiketten sätter på sådana beteenden som oförmågan att vara ensam. En man med Venus Libra kommer till liv i en annans reflekterande ögon. En stor mognadspunkt är att vara okej som fristående och att odla sitt eget kloka råd.