Hur man lockar fiskarna – kärleksskyltar

Fiskarna har en konstnärssjäl, och han kan också bli en flyktartist. Fiskarna har svårt med gränser, och han kan komma in för djupt och sedan simma bort.

Fiskar i kärlek är sentimentala och psykiska till att vara telepatiska. Han läser hela ditt väsen - kroppsspråk, ögon och yttranden - och ser vad du handlar om.

Vissa fiskar är promiskuösa, men i hemlighet vill många möta en släkting. Det är ett förändrat tecken som förändras ständigt och behöver mycket tid ensam för att bosätta sig i vattnet.

Fiskarna styrs av Neptunus, den planet som är Venus högre kärleksoktava. Du får ledtrådar till hans natur genom att även titta på hans Venus-tecken och intuitivt blanda de två.

Möt på en hemlig plats

Fiskmannen har en subtil och komplex natur som drunknar på högljudda platser. Det är därför det är bättre att föreslå en mild, "oupptäckt" plats för att lära känna honom.

Atmosfäriska platser med kanske ett akvarium eller vattenvägg. Platser med nyckfulla teman eller med en östlig känsla - som en tibetansk restaurang - är uppe i hans gränd.

Det är bäst att träffa (Sun) Pisces-mannen på en plats där du kan vara helt närvarande för den Andens mysterium. Undvik platser som är visuellt överstimulerande eller trånga. En promenad vid havet eller en sjö är perfekt. Så är segling eller en valskådningsutflykt. En natt på teater eller bio ger dig mycket att prata om. Eller försök att gå utanför misshandlad spår i en skog för en naturvandring.

Vad han gillar

Fiskarna gillar att vara med dem som "hämtar" honom. Det betyder att kvinnor som förstår att han ofta dras i många riktningar. Han är förvirrad, förlorad, desorienterad, förvirrad, i dimma. Vattenskyltar är självskyddande och hans försvar kan vara att gömma sig ett tag eftersom ensamheten återställer hans balans.

Han vill vara med någon som inte kommer att dra nytta av sin förlorade och känslomässiga känslighet. Han kämpar för att tro att han är kapabel och lyser när han har någon fast i sitt hörn.

Din kollega i fiskens tecken styrs av Neptunus. Det är planeten där saker inte alltid är som de verkar. Han är hemma i fantasivärlden och sin egen fantasi - många Fiskar har en talang för konsten eftersom de ser poesi och metafor i vardagen.

Vad som är en glädje blir en mardröm om fantasin får ett eget liv och gränsen suddas ut mellan fakta och fiktion. Fiskarna tar verkligheten hos den person de är med, vilket kan vara katastrofalt om de hamnar i fel publik.

Vissa Fiskar kan lätt manipuleras, särskilt om de är unga och räknar ut vem de är. De kan till och med bli offer för att spela offret eller martyrrollen i relationer. Han kan också kämpa mer än andra tecken med missbruk.

Det är svårt för honom att leva i verkligheten ibland. En hälsosam fiskmänniska dras till kvinnor som inte spelar på hans svagheter. Han trivs med en partner som hjälper honom att möta livet och inte möjliggör hans missbruk.

Snälla ögon

På college brukade jag berätta för mina flickvänner att jag letade efter en man med snälla ögon. Fiskarna har med sin känslomässiga känslighet ofta stora, snälla ögon. Jag fick chansen att träffa en fisk en gång under en tuff tid i mitt liv i New York City.

Även om jag inte kände honom väl, erbjöd han sin plats utanför staden som en fristad. En plats för att återställa humöret och dekomprimera. Fiskmannen förstår att livet är överväldigande om du är känslig. Han kommer sannolikt att försöka vara en lugnande närvaro, som i sig är en balsam i en likgiltig värld.

Arty kille

Fiskarna har en aktiv fantasi. Han vill att någon ska dela sina drömmar och föreställningar med. Han är bäst med någon som uppmuntrar honom att hitta uttryck för allt han har inom sig.

Han är kompatibel med stjärntecken som ger viss stabilitet, som Stenbocken, eller det polaritetsankare han hittar i Jungfrun. Men Fiskarna är det sista tecknet och har alla tolv stjärntecken inom sig, vilket gör honom till en vän för många.