How var Ernest Littlefield kunna överleva i 50 år?

23

I säsong 1 Episode 11, Heliopolis , går SG-1 till en planet där vi först lär oss av alliansen för 4 raser och upptäcker att Ernest Littlefield hade överlevt sin resa genom porten 1945 , och hade levt ensam tills de anlände, ungefär 50 + år senare. På wikisidan för Heliopolis anges att planetens liv hade blivit helt släckt och Ernest var den första och enda levande saken på planeten. Så, hur lyckades en man, som inte hade några varor, leva i 50 år? Skulle han inte ha dött av svält efter bara en månad eller två efter ankomsten?

    
uppsättning Daishozen 03.01.2019 21:10

2 svar

37

Slottets långa skott visar att det ligger direkt vid ett hav. Marken i avstånd verkar ha grön på den. Eftersom vi vet att han inte tog matleveranser verkar det mycket troligt att Ernest levde på fisk, oavsett vildmark han kunde fälla och oavsett växter / grönska han kunde hitta , och noterade det när han först talar om Daniel han händer honom frukt (h / t till @KeralynBrooks för att upptäcka det ) .

Förrekordetärwikikällansomhävdarattplanetenheltsaknarlivet,frånettlicensierat,menicke-kanonuppdragspaketirollspelet Stargate: Fantastiska gränser , och som sådan kan avvisas helt eftersom det strider mot vad vi ser på skärmen.

    
svaret ges 03.01.2019 22:02
22

Han såg en lila boll av något (frukt?), och han sa

'Eat'

så troligen överlevde han huvudsakligen på växtlivet.

    
svaret ges 03.01.2019 23:15