vem är "slaktaren av A.C.?"

3

I Sopranos S6E3, när Christopher kallar Wiseguy i sin filmidé "The Butcher", går Silvio "behöver jag påminna dig om en viss slaktare av A.C.?"

Vem hänvisar Silvio till här?

    
uppsättning jingx 01.09.2018 04:40

2 svar

4

Det enda viktiga att ta bort här är att Christopher och Silvio vet vem "en viss slaktare är av AC" är.

Betraktaren behöver inte veta detaljerna. Allt de behöver veta är att det finns någon med namnet "Butcher" som tydligt skulle utgå ifrån att Christophers film hänvisar till honom (och skulle ta emot det).

För det andra är det meningsfullt att Silvio inte avslöjar personliga uppgifter om "slaktaren från AC". Han håller på att påpeka att Christopher att "slaktaren från AC" inte skulle vänligt att bli publicerad; så det skulle vara kontraproduktivt för Silvio att publicera sin personliga information medan han förklarade detta för Christopher.

För det tredje, vem säger att de vet mer om den här personen än hans smeknamn? Kanske kan de helt enkelt inte ha några personliga detaljer.

    
svaret ges 03.09.2018 11:59
2

Han refererar mest sannolikt till den verkliga mobster Tommy "The Butcher" Pitera . Tommy var en ganska vilselös kollega av Gambino och Bonnano-brottsfamiljerna, som åtnjöt dismembering hans offer.

Det var ingen känd karaktär i Sopran universum som någonsin introducerades som "The Butcher", men Sopranos-showen var löst baserad på en verklig brottsfamilj så det är vettigt att de skulle referera till andra verkliga mobsters ..

    
svaret ges 05.09.2018 15:40