Options för externa "lådor" (som tivo) med väggmonterad tv

1

Jag ser att det finns många frågor om hur man monterar en tv i väggen, och vad man ska göra med kablarna så långt som att köra dem bakom väggen - men min fråga är lite annorlunda jag tror.

Med tanke på att jag har en väggmonterad TV ovanför en öppen spis, har jag även flera HDMI-kablar, koaxial och RGB-kablar bakom väggen till en panel vid utloppet i hörnet av rummet. Jag undrar vilka alternativ det finns för att få "fjärranslutning" till mina externa föremål som min TiVO, PS4 kamera etc. Jag antar att jag är SOL men ville checka in för att se om någon annan har haft och löst problemet.

Inte säker på hur man märker detta ...

    
uppsättning Kritner 20.05.2015 01:57

2 svar

2

Vad du vill ha är en infraröd (IR) repeater. De säljer dem i de flesta elektroniska butiker och online. För installationen kan du behöva gå med en trådlös version.

Så här fungerar de. Nära TV: n kommer du att sätta en liten sensor för att hämta fjärrsignalerna. Sensorn sänder sedan dessa signaler via tråd (eller trådlös) till ett infrarött ljus för att upprepa fjärrsignalerna framför dina enheter.

    
svaret ges 21.05.2015 00:39
2

Det finns system som monterar olika enheter på baksidan av TV: n antingen direkt ansluten eller med hjälp av VESA-plattan. Vissa är enhetsspecifik (t.ex. för att stödja Apple Mac Mini) och vissa generiska. Beroende på vad du behöver stödja, kan du också göra plattan, det är inte så svårt att göra.

Alternativt kan du köra en lång HDMI-kabel till var som helst (in / genom väggen och använda en kombination av fjärrkontroll, HDMI-omkopplare etc) men det blir mycket dyrare och besvärligare att använda. Om du redan har kablarna, kommer IR / RF-fjärrkontroller normalt att fungera var som helst i samma rum så länge mottagarna är "synliga". Du kan också använda IR-förlängare.

    
svaret ges 20.05.2015 02:20