Dörrhylsor i hålkärna fästas med 3 bitar av 1x1?

1

Jag vill bygga hyllor för en sängklädnad. Jag planerar att använda ihålig kärndörr som hyllmaterial. Dörrarna är 15 "djupa och efter skärning blir de 70" långa. Jag måste komma med ett sätt att fästa hylla på väggen.

Jag hade två idéer:

 • Anslut 1x1 timmer till tapparna på tre väggar i garderoben, som avbildas här:
 • Minaproblemmeddennadesignär:kommerdetattgetillräckligtmedstödförhyllornaföratthållahanddukarochlakan?Ellerfaktiskt,vilkentypavviktkandettastödja?

 • Använd hyllor som dessa.
 • Minabekymmermeddettaär(Dettaliknardetta fråga ).: Jag kan bara hitta 12 "x14" parentes i en ide prisklass. Ska dessa hakparentesar arbeta med 15 "djupa hyllor? Och hur många skulle jag behöva för 70" bredd, med endast 1x1 på kortsluten?

      
  uppsättning Walter Stabosz 02.01.2016 06:59

  3 svar

  2

  Du bör överväga flera av dina idéer.

 • Avlägsnandet på väggen är ett utmärkt sätt att stödja hyllor. Använd dock något som en 1x3 eller 1x4 så att materialet har viss substans och styrka. En 1x1 är bara för spetsig, kan buga mellan pinnar och efter att ha accepterat en skruv genom den finns det inte mycket kött kvar till stycket. En bredare remsa tillåter två skruvar vid varje stift.

 • Jag skulle rena tanken på att använda de ihåliga kärndörrarna för hyllor. Först bort för en sängklädnad där du har flera hyllor hamnar tjockleken på dörrarna slösa lagringsutrymme! För det andra efter att du har klippt ihåliga kärndörrar för längd och bredd lämnas du med öppna sidor som bara visar den inre pappersbanan. Det kommer inte att stå upp över tiden. Så om du inte tänker återlimma sidan och avsluta remsor tillbaka i kanterna av de avskurna dörrarna, skulle jag rena tanken på att använda dem.

 • Med väggdämpningen skulle jag tro att en anständig kvalitet 3/4 "plywood skulle göra en mycket bättre hylla. Om du har problem med att den böjer sig över framsidan kan du lägga till en 1x2 remsa längs under hyllans främre kant som sträcker sig i full längd. Men ärligt är plywooden mycket stark för sängkläder.

      
  svaret ges 02.01.2016 07:35
  1

  IMHO en kombination av båda idéerna skulle vara bäst; en perimeterremsa för kantstödet och ett par konsoler halvvägs för mittstöd, något liknande så här:

  Även om du planerar att bara lagra lätta sängkläder, blir platta utrymmen ofta till platser för att lagra andra objekt i framtiden, så en robust stöddesign skulle vara bättre. Jag håller med andra affischer om att en ihålig kärndörr kan vara problematisk och du bör överväga andra materialalternativ för ditt hyllmaterial.

      
  svaret ges 02.01.2016 18:17
  0

  Endera av dina mönster fungerar bra. Båda kommer att göra jobbet med att stödja linne. Om jag var tvungen att välja mellan de två konfigurationerna skulle jag välja foto # 1. Bara på grund av sitt kontinuerliga stöd på hyllkanterna med 1x lager (och det kostar mindre).

  En sak du bör vara medveten om är när du trimmer dörren ner till storlek måste du installera kantning. Att vara en ihålig dörr om du tar bort den befintliga kanten kommer dörrens hud inte att ha stöd. Du kan antingen rengöra den gamla kanten och återinstallera den eller klippa din egen.

  Om du bestämmer dig för att klippa ny kantning, skulle det nu vara en bra tid att överväga "böja upp" hyllan med större 2x lager (om du tror att hyllan kommer att stödja tyngre föremål). Det ihåliga utrymmet kan fyllas med 2x för kantning vilket ökar vikten som den kan stödja.

      
  svaret ges 02.01.2016 17:18
  Senaste kommentarerna

  plattor. Betong / jord ramade som lastades på. Ta bort botten.510mm ID avgassignal kluster. Aluminium vinkelsignalkamrarplattor. Nominell 2 cm dörr till fäste (ren) sidospår, svarta takdäckar som läggs i och sedan flyttade .... Ja, en låt, TORNAUSTZZZZYYYYY till den där tillbaka .... Omskriva i mitt eget löst vilket vatten behöver läcka för det är förpackade är ... SSHHHHHH! Åh förresten .... Just nu fungerar de inte exakt ..... Hennes i slutet av körningen antar jag att jag ska ha polerat alla skruvarna... Läs mer