Time loop paradox i The Flash

2

I säsong 1, avsnitt 15 (Utan tid) ser vi en tidsslinga i slutet.
Anta tidslinjen när episoden började vara x , i slutändan kommer vi till tidslinjen x+1 .

Så, behåller Barry sitt medvetande om tidslinjen x när i tidslinje x+1 ? Om ja, då hade Barry av tidslinjen x minnet av tidslinjen x-1 när han såg en hastighetsmirage ? Om så, varför hindrade han inte händelserna i tidslinjen x att hända?

    
uppsättning Ranveer 18.03.2015 10:19

3 svar

1

So, does Barry retain his consciousness of timeline x when in timeline x+1?

Ja. Detta visas i följande avsnitt där Barry försöker tala med Dr Wells om vad han känner och kommer ihåg från Tidslinje X. De saker han kommer ihåg innehåller alla händelser med Weather Wizard, attackerna mot Joe och polisstationen / chefen, kidnappningen av Iris, tidvattenvågen och Irris bekännelse av känslor för honom

If yes, then did Barry of timeline x have the memories of timeline x-1 when he saw a speed mirage?

Jag antar att Timeline X-1 är den där Nora Allen inte dödades i striden mellan Flashes, och Thawne ersatte inte Dr. Wells.

I det här fallet ser Barry (X) inte fullständiga minnen om Timeline X-1, eftersom han aldrig upplevde dessa händelser själv.

If so, why didn't he stop the events of timeline x from happening?

Barry stoppar händelserna i tidslinjen X - det är i huvudsak vad skapar Tidslinje X-1. Skillnaderna mellan dem alla beror på att Barry plötsligt vet vad som hände ursprungligen och sedan vidtar åtgärder för att förhindra dem. Tyvärr slutade saker inte hur Barry väntade / hoppades (särskilt när det gäller Iris, och ändå en annan person som lär sig den verkliga identiteten av The Flash)

    
svaret ges 19.04.2015 00:44
0

Jag tror att han har minnena av x och x + 1 i slutet av episoden. Hastighetsmiragen verkar som en glimt av bruten tidslinje. Jag tror inte att han skulle ha minnena av tidslinjen x-1 men jag kan se teorin om två Barrys som är korrekta. Kanske fick han en glimt av sig själv att komma tillbaka i tiden, för han rörde sig nära samma hastighet, precis inte helt där än. Mina frågor stammar allt från Doctor Wells sa till Cisco. Anti-blixten kan röra sig snabbare än Flash så långt, varför är Barrys hastighet nyckeln? Hur är han fångad i denna nuvarande tid. Vad menade han när han berättade för Cisco du har varit död för mig i århundraden?

    
svaret ges 19.03.2015 22:21
-3

Ok, så jag faktiskt tog en högskoleklass på tidssemester (för att mitt college var så coolt) och här är en sammanfattning av svaret i lekman fysik: Barry sammanfogar eftersom 2 av samma person inte kan existera samtidigt som han inte hade minnen vid sammanslagningen, eftersom Barry då inte hade upplevt dem ännu. Men han behöll minnena efter att ha avslutat loppet, eftersom han då hade upplevt dem. I huvudsak sammanfogas de men fortfarande fortfarande 2 separata Barrys. Att tänka på tidsslingor och paradoxer är förmodligen det snabbaste sättet att få migrän som är känd för mannen.

    
svaret ges 06.05.2015 05:39