Proper order av operationer för att återställa windows, stuckatur och fot isolering

1

Jag har tre stora projekt som kommer upp:

 • Byta alla fönster och en glidande glasdörr
 • Lägger 2 tum av styv skumisolering på utsidan och re-stucco-ing
 • Lägger hård skumisolering mot foten
 • Eftersom dessa tre projekt interagerar med element i de andra två, är jag osäker på vilken som ska göra först.

  Jag är orolig att om jag har en massa killar lägger in nya fönster först, till exempel när jag går för att öka väggens effektiva tjocklek med ca 2 tum på grund av skumisoleringen, kommer jag att springa in problem med fönsterblinkning. Men om jag först gör väggprojektet, hur ska jag hantera befintliga fönster? Om jag först lägger på fotisolering måste jag blinka ordentligt mot det gamla stuckaturet som jag planerar att ta bort eller täcka upp ändå ...

  Är dessa tre saker som ska göras allt på samma gång?

      
  uppsättning iLikeDirt 17.04.2014 21:20

  1 svar

  2

  Jag tror att jag har svarat på min egen fråga:

  Jag ska först göra fotisoleringen. Detta ökar den effektiva tjockleken på fotarna och resulterar i en metallblinkplatta över fotskummet i botten av befintliga väggar (för dränering och termitkontroll / synlighet).

  Jag kan använda det för väggprojektet genom att vila väggens nya skumisolering ovanpå den. Jag har inte bestämt mig för att skruva skummet direkt över stucken eller ta bort det först (se Lägger isolering på ytterväggen, ta bort stuckaturbeklädnad eller lägg till ovanpå? ), men oavsett, under den tiden tar jag bort fönster, bygga plywood spår för att lägga in nya över skum och spola med den nya stuckaturen, och blinka dem så här:

  länk

      
  svaret ges 22.04.2014 19:45