USA: mobilplaner med inrikes roaming

0

Jag spenderar cirka 20 dagar i USA, men över flera städer på öst och västkusten. Vad skulle vara en bra GSM Sim-mobilplan för detta?

Jag har tittat igenom några data online och det verkar som om T-mobile är det bästa valet i förbetalda planer. Planen på $ 30 / mo med 100 röstminuter och 5 GB LTE verkar som en bra plan. Men jag kan inte hitta någon information om inhemska roamingavgifter och inhemsk dataroaming på dessa planer.

Vet någon om de inhemska roamingavgifterna för T-mobile i USA.?

    
uppsättning darnir 09.10.2014 05:33

2 svar

3

De flesta USA-telefonplaner täcker hela USA, så ingen inrikes roaming landsomfattande och vanligtvis inte längre avstånd för samtal inom USA. Telefonens webbplatser har vanligen täckningskartor tillgängliga online, så du kan se var du kanske inte har tillgång. De tomma fläckarna är ofta områden med helt enkelt ingen täckning, men vissa kanske serveras av en liten lokal leverantör.

    
svaret ges 09.10.2014 06:13
1

Jag antar att du gillar att använda din telefon från utlandet.

T-Mobile USA använder ett ganska konstigt UMTS-frekvensband (1700 MHz AWS). Det här bandet stöds inte av de flesta mobiltelefoner. Amerikanska LTE-band är i allmänhet annorlunda än resten av världen. 2G GSM kommer att fungera med T-Mobile och AT & T.

Det enda nätverket som stöder landsomfattande UMTS på 2100 MHz (som används i Indien) är AT & T. LTE-funktionerna beror på din telefon.

Du kan kontrollera vilken leverantör som arbetar när du anländer. Sök med telefonen för nätoperatörer. Det kommer att lista alla leverantörer och de stödda nätverk (2G, 3G, 4G).

Alla planer jag använde täckte hela USA och till och med Puerto Rico. Så ingen nationell roaming.

    
svaret ges 09.10.2014 16:08