Hund laddar Rick sin portionspistol?

7

I pilotavsnittet Rick och Morty måste de ta interdimensionella tullar på grund av att Ricks portionspistol förlorar sin laddning.

Detta leder mig till att undra, hur laddar Rick portpistolen? Anslut han den? lägg till portal gun juice? eller bara vänta tills det återfår sin kostnad?

Får vi någonsin se att Rick laddar portpistolen? Hur gör han det?

Denna ruta räknas inte som kanon:

    
uppsättning TheAsh 28.04.2018 21:09

2 svar

5

I scenen där Rick återvänder med serumet som genast läker Mortys brutna ben, säger han att han reste in i en framtida dimension med avancerad medicinsk teknik. Men i slutet av "ABC: s av Beth" använder Rick sin portalpistol för att resa till en alternativ dimension där de "inte uppfann dagsljus". Han återvänder nästan omedelbart med två pizzor. Han är väldigt adamant som inte var tid resa; han hämtade bara ett par pizzor från disken och lämnade.

Eftersom portpistolen inte verkar kunna resa själv, kanske det kräver mer kraft att resa till en dimension med större tidsskillnad.

Om hans portpistol körs av ett mikrobatteri, som hans bil gör, är det möjligt att tidshopparna orsakade problem med kraftproduktionen.

Utöver det är det möjligt att skapa portaler helt enkelt använder en försumbar mängd kraft, med tanke på vilken strömkälla Rick använder. Därför behöver han inte oroa sig för maktnivåer vid någon annan punkt i showen.

Eftersom frågan kommer från pilotavsnittet är det också möjligt att skaparna inte hade bestämt sig för ett sätt att använda portpistolen ännu.

Eller Rick uppgraderade sin kraftkälla efter det avsnittet så att han inte skulle få problemet igen. När Rick och Morty kör från Ricks Council i S01e10 "Close Rick-Counters of the Rick Kind" ser vi honom skapa flera portaler som decoys i snabb följd, så uppenbarligen i s01e01 skapa en portal till Mega-Seed World och då till den medicinska dimensionen och ryggen borde inte ha varit för mycket av ett avlopp.

    
svaret ges 05.08.2018 19:01
1

Han använder Portal Gun Fluid, en Rick ses som gör bootleg fluid i "The Ricklantis Mixup"

    
svaret ges 28.08.2018 19:55