How att maximal halv halv anpassningsbar luck?

4

Jag har en halvling som tog den alternativa racemärken Adaptable Luck (Advanced Race Guide), vilket ger mig en tur till saker +1 efter en roll eller +2 innan.

Jag tog egenskapen Öde s Favorit (Ultimate Campaign), och ökade med bonusen av en.

Jag tog featten Fortunate One (Advanced Race Guide) som en pre-req till Adaptive Fortune (Advanced Race Guide), vilket ökar den med +2.

Så det skulle ge mig +4 efter eller +5 före rullen.

Finns det några andra prestationer, magiska saker eller stunder för att driva den anpassningsbara turbonusen ännu högre?

    
uppsättning FrancisJohn 07.04.2017 21:34

2 svar

4

verkligen lycklig prestation (3pp) har en 44% chans att ge dig en 5 eller 6 luck bonus efter rullen, och den har en separat 1 användning per dag. Det här är inte precis vad du letade efter, men det är nära.

Annat än det, förmodligen inte. Det finns inga sidor på d20pfsrd.com som specifikt nämner "anpassningsbar luck" och gör vad du vill. Du kan google webbplats: www.d20pfsrd.com/" anpassningsbar tur ", om du vill kontrollera mitt arbete.

Den halvlösta favoriserade klassbonusen för Occultist (3pp) , ger dig ytterligare användningsområden. Detta gör bonusen mer användbar, men uppfyller inte kraven på din fråga.

    
svaret ges 08.04.2017 16:32
3

Liksom Bob, jag kollade d20pfsrd för allt som kan öka en befintlig turbonus (liknande vad Moment of Greatness gör för en moralbonus), men kunde inte hitta något annat än vad du redan har.

    
svaret ges 10.04.2017 00:01