In Mr. Hollands Opus, som sjöng för Rowena?

4

I filmen Herr. Hollandens Opus spelar skådespelaren Richard Dreyfuss en högskolelärare med namnet Glenn Holland. Skådespelerskan Jean Louisa Kelly spelar ett tecken som heter Rowena Morgan, en av Mr Hollands studenter.

Under filmens gång sjunger Rowena låten Någon som tittar över mig .

Men soundtrack-albumet får låten till Julia Fordham:

Jag antar att implikationen är att vi aldrig hört Jean Louisa Kelly sjunga sången i filmen; hon var bara läppsynkroniserad till inspelningen av Julia Fordham.

Är det rätt?

    
uppsättning Chaim 11.06.2018 17:02

2 svar

2

Enligt IMDb Trivia

Jean Louisa Kelly, who plays Rowena, did all her own singing & dancing she is in fact a trained singer, dancer, and actress. In addition to movies she has done a number of stage productions including playing Snow White, the understudy for Rapunzel, and Little Red Riding Hood in the original Broadway production of Into the Woods.

Jag har inte kunnat upptäcka varför hennes version inte var med på ljudspåralbumet. Men efter att ha läst några av recensionerna för det album du länkat till visas det att flera personer tycker att det här inte är filmversionen av flera av låtarna.

Jag fortsätter leta efter anledningen till att Jean Louisa Kelly version inte finns på ljudspåret. Under tiden kan du hitta den längst ner på hennes sida här.

    
svaret ges 11.06.2018 20:07
-1

Här är en länk till Julia Fordham sångvakt över mig. Till mitt öra är det definitivt inte den som sjunger i filmen. Så jag misstänker att det är Jean som sjunger i filmen. Jag tycker att filmen versionen är mycket bättre.

                             
    
svaret ges 07.01.2019 20:20