Hur man reparerar ett jättehål i gips över gipset (kanske?)

1

Jag köpte just ett hem i USA byggdes 1965 och när vi tog bort en bit av plywood fick vi veta att vi hade tillgång till rören, vi hittade faktiskt ett stort hål i muren (32 x 48 cm).

Jag är inte 100% säker på vad vi tittar på, men tjockleken på ena sidan av hålet är lite mer än 3 / 4in och tjockleken på den andra sidan av hålet är en tum. Det ser ut som det finns ett bakmaterial som ser ut som gips och sedan något överst på detta. Såvitt jag kan lära av mina google sökningar kan det här vara gips över gips, men jag är inte 100% säker och jag har inte kunnat hitta någon information om att reparera detta. Eventuella förslag.

Sidovy (förlåt för kvaliteten):

Bakifrån:

Uppdatera Här är en zoomad bild av hela hålet. Den första bilden är hålets högra kant.

    
uppsättning Scott Keck-Warren 23.07.2014 04:49

1 svar

2

Det ser misstänkt ut som någon bestämde sig för att skära en dörr genom muren och antingen gav upp eller bestämde att det var för mycket arbete. Väggkonstruktionen ser ut som finérgips, som passar med husets ålder.

Oavsett vilken metod du väljer att använda, måste du få lite mer inramning där inne. Du skulle i alla fall behöva byta ut tappen i mitten som klipptes av och antingen klippa tillräckligt långt så att du kan slå en tapp på vardera sidan av hålet (alternativet jag skulle gå med), eller sätta in tillräckligt med blockering att du har fasta kanter. Jag skulle bara använda plåtrock för plåstret och skära ut det så att det är flush med resten av väggytan.

    
svaret ges 24.07.2014 03:11