Technology hjärnimplantatfilm [stängd]

Jag minns bara följande scener:

 • En man på sin bärbara dator med en grupp andra män (han är ledare). De tittar på en öga-cam av en man som går in i en slags whorehouse, där den kvinnliga bartendern skapar en drink som heter "Fuck Em". Hon får mannen att dricka den och dödar honom med något slags gift i drycken. När det här har hänt, stänger mannen som tittar på den bärbara datorn allting ner, slår hårddiskar etc i en korg för att tändas i eld, släpper det på trappan och går in i någon tjej.

 • Senare satt mannen som var på sin bärbara dator nu på bordet med en annan man. Den bärbara mannen är klädd i en typisk affärstyp sak men avslappnad kläder, ren och snyggt. Den andra mannen är scruffy, i en timmerjacka. Den bärbara mannen försöker få en bekännelse från den här andra mannen, men lumberjack coat mannen är inte verkligen mannen han är efter. Han har ett hjärnchip som implanterades i honom från ett högteknologiskt företag som har skapat en kopia av sig själv inom en enhet. De återskapade ett scenario där hantverkaren var i hans älskares hus, där älsklingens far bodde. Där dödade han fadern med ett slag mot huvudet med något slags föremål.

 • Slutligen finns det den här kvinnan som sitter i en sjukhusbädd, förmodligen vid hi-tech-anläggningen, och får hennes hjärnchip extrakt från kroppen. Hon kommer att anställa chipet som en personlig slav, exempel; att öppna persienner, göra toast, kaffe, allt som den riktiga kvinnan ville ha. En gång går hon under operationen, hennes hjärnchip är fortfarande aktiv, freaking out och undrar varför är det "fortfarande" vaken, medan publiken hör någon form av utvinning som händer inom en kropp, brutna ben och sågning och så. Det drar ut och sätts ner på en plattform och stängs av av kirurgen. Den väntar på ungefär 4 sekunder senare till den bärbara mannen, den bärbara datorn satte detta hjärnchip i vad han (hans företag) ringer en kaka. Hjärnchippkvinnan slår ut i denna vita bio-kupol som hon genererades i, fast i ett vitt rum med bara ett skrivbord med en konsol på den (pekskärmsblokskärmskärm). Den bärbara mannen förklarar till den förvirrade hjärnchipgenererade kvinnan att den verkliga henne inte ville ha "det" längre, och att "det" inte är det riktiga henne, och att "det" kommer att vara det personliga slavet. Den hjärnchipsgenererade kvinnan börjar freak out ännu mer, då skickar den bärbara datorn mannen en genererad 1 månaders isolering, och sedan 6 månader efter det att hon gör jobbet istället för att vara isolerad.

  / li>
 • uppsättning azykk 13.02.2016 03:13

  1 svar


  Det du söker är egentligen inte en film. Det är episod 1 i säsong 3 (eller internetfilmdatabas säger säsong 2 ep 4 och wiki säger episod 7 och det är också känt som en julklapp) beroende på plats, av sci-fi / dystopian serien heter Svart spegel "White Christmas" .

  Denna episod stjärnor Jon Hamm som bärbar dator mannen Natalia Tena som "du dricker tjej" och Rafe Spall som timmerjacka.

  Kvinnan på sjukhus som har en personlig slav, killen som var gruppledare på den bärbara datorn under "whorehouse" -delen och senare i stugan med "lumberjack" är alla 3 plotpoäng inom denna 1 singel avsnittet av serien, svart spegel. .

      
  svaret ges 13.02.2016 06:06