Movie med en man som bor i väggen och en heminvasion [stängd]

Jag letar efter titeln på en film och jag har sökt så grundligt men till nytta. Jag har sett det nyligen (3-4 månader tillbaka).

Det handlar om en tjej som upptäcker att hennes psykiater verkligen är en mördare eller något liknande men innan hon misstänkte sin granne och bröt in i sitt hus för att hitta sina proteser men de landade i en hög med tidningar och grannan vaknade .

När flickan äntligen inser att hon kan hitta bevis får hon sin mamma att stanna i rummet och avleda psykiateren (som är en gammal man) och går in i källaren för att titta igenom dokument, och sannerligen hittar hon dokument om hur psykiatriker hade internerat i sitt hus (vilket var ett mentalt institut eller ett oroligt ungdomscenter?) och hade blivit slagna av vissa patienter och han har kommit tillbaka för hämnd (jag är inte säker på varför).

När han slutligen slutar sin mamma från att prata, ursäknar han sig själv på toaletten och frågar inte vart men mirakulöst vet vart det är och han konfronteras av dottern och mamman när han kommer ut. Mannen i väggen har en gång sänkt strömförsörjningen och lyckats allvarligt skada psykiateren. Mamman och dottern gömmer sig på toaletten medan psykiatern letar efter en såg (?) För att klippa upp dörren.

Jag kommer också ihåg i en scen att dottern använder en ostristare för att gnugga mot psykiaternas ansikte. Och i den sista scenen blir mammen chockad av en telefontråd av psykiateren och dottern slogs ut. Men mannen som bor i väggarna tappar henne och hon vaknar och han skickar henne en kniv eller en taser, jag kan inte komma ihåg.

Jag är så ledsen att det här är i bitar men det är det jag minns. Även mannen i väggarna har galet hår och tittar alltid på TV. Tack på förhand!

    
uppsättning mandy 23.08.2015 17:09

1 svar


Housebound från 2014, men jag tror att psykiateren är mer socialtjänsteman.

Kylie Bucknell is forced to return to the house she grew up in when the court places her on home detention. However, when she too becomes privy to unsettling whispers & strange bumps in the night, she begins to wonder whether she's inherited her overactive imagination, or if the house is in fact possessed by a hostile spirit who's less than happy about the new living arrangement.

Allt du beskriver är det (tack för den detaljerade frågan). Här är trailern:

                             
    
svaret ges 23.08.2015 17:19