How bestämmer en organisation att evakuera plan (t.ex. i en orkan)?

7

Jag blev nyligen medveten om att Embry Riddle evakueras tillfälligt Florida för att fly från en kommande orkan, tar dussintals plan med den. Hur bestämmer en organisation som denna för att planen står i väsentlig risk för skada och borde inte bara vara bunden i en storm? Jag skulle tro att binda ner ett plan och särskilt hangar skulle det vara bra mot någon storm som inte slänger skräp eller knackar ner byggnader. Hur dåligt måste vädret vara att besluta att flytta alla planen? Flyger flygbolagen på samma sätt alla sina flygplan från flygplatser på orkanens väg?

EnlinjemedEmbryRiddle'splanparkeraspåAuburn,tagetfrån Auburns Facebook-sida .

    
uppsättning Cody P 25.10.2016 20:19

1 svar

3

Detta kan vara beroende av några saker. För större organisationer som flygbolag kan resurser inte vara ett problem (de har i allmänhet piloter som behövs för att flytta planen). För mindre organisationer kan det komma ner till några faktorer. Först av har du folket som behövs för att flytta planen (och hur kommer du att få dem hemma igen). Har du någonstans att placera planen förutsatt att du flyttar dem, behöver du slipsar, annars för att inte tala om att det kommer att kosta dig att lagra dem på annat håll. På den noten kan du foten räkningen för ett sådant drag (inte bara planen men bränslet, pilothuset eller returresa etc ...). Om du vill se testa några av skadorna och tankeprocessen för mindre plan den här tråden på den senaste orkanen .

Ofta flygbolag kommer att avbryta inkommande flyg i förväg av en orkan så det blir färre flygplan som vänder sig om på en eventuellt genomförd flygplats ändå. För planerna parkerade där (för vilken anledning som helst) kan de de kan helt enkelt flytta plan från flygplatsen ,

Airlines are moving some planes to hangars while flying other planes out of the area entirely until the storm is over.

FWIW-kommersiella flygplan är ändå ganska övergående av naturen, så länge som det inte är platsen för en navstad är planen i och för sig ändå.

Medan de har tillgång till fler resurser ser det ut som Flygvapen flytta planen korrekt .

Vad gäller vilka villkor som leder till detta beslut är det svårt att säga och i slutänden upp till den aktuella aktören. Generellt skulle jag tro att de skulle fel på sidan av försiktighet. Men ur rent ekonomisk synvinkel (potentiell skada åt sidan) kan det vara mer kostnadseffektivt att flytta planen och använda dem på annat håll än att få dem att sitta på marken ändå (eftersom flygplatserna kommer att stängas).

    
svaret ges 25.10.2016 20:37