Sökmotor för stopp över möjligheter

11

Jag planerar ett flyg från Auckland till Europa och försöker ta reda på vilka platser som är lämpliga att sluta över. Jag visste en gång en webbplats där du enkelt kan komma in på de två flygplatserna, och det visar dig alla möjliga stoppöverskott du kan ha med olika flygbolag, men jag kan inte hitta den här sidan längre. Webbplatsen bör vara mindre om att hitta billiga flygningar (vilket skulle vara en fantastisk bonus, förstås) men mer om att hitta platser att besöka däremellan.
Någon ide om var att hitta något så här?

    
uppsättning Christian 09.07.2014 10:49

3 svar

7

Låter som Rome2Rio ? Visar dig inte alla möjligheterna, men det är en förnuftig delmängd och fungerar också i tåg, bussar, färjor mm när det är tillämpligt.

    
svaret ges 09.07.2014 13:11
2

Ja, jag har skapat en Stopover Search Engine för att hitta billigaste mellanstopp mellan två platser. För varje flygning presenteras 5 destinationer som du kan besöka på vägen och försöker göra det billigare eller samma pris som RT-flygningar skulle vara. Förhoppningsvis är det vad du letade efter:)

    
svaret ges 05.03.2015 00:56
1

Kassa även Hipmunk.com de visar säkert en mängd olika alternativ, så att du ska kunna visa vilka stopp som finns tillgängliga mellan vissa stopp och på vilka flygbolag. Tänk på att de inte har alla flygbolag men det borde ge dig en uppfattning.

    
svaret ges 09.07.2014 20:08